آیا جگر مرغ سالم و مفید است؟





منبع

بیشتر ویتامین C به دلیل ماهیت حساس ویتامین C به گرما از بین می رود.

آیا خوردن جگر می تواند منجر به مسمویت ویتامین A شود؟


منابع طبیعی مانند جگر مرغ، ممکن است راهی موثر برای مبارزه با کم خونی باشد.

تیروئید

جگر مرغ منبع غنی سلنیوم است و می‌تواند به مبارزه با کمبود سلنیوم و بهبود عملکرد تیروئید کمک کند.

نحوه مصرف جگر

گوشت های حیوانی غنی ترین منبع پروتئین هستند؛ در این میان گوشت های اندامی این حیوانات محبوبیت کمتری دارند؛ یکی از این موارد جگر مرغ است؛ آیا جگر مرغ ارزش غذایی بالایی دارد؟

کم کاری تیروئید رایج شده است و باعث ضعف، افزایش وزن، کاهش متابولیسم و گرگرفتگی و سرماخوردگی خواهد شد.

جگر مرغ نباید روزانه مصرف شود. ۲ تا ۳ بار در هفته کافی است.

کم خونی ناشی از کمبود ویتامین B۹ (فولات) و آهن است و منجر به ضعف، خستگی، سرگیجه، پاهای بی قرار، تنگی نفس، سردی اندام ها، پوست رنگ پریده، ضربان قلب نامنظم و فشار خون پایین می شود.

جگر مرغ با ذخیره غنی ویتامین A می تواند یک روش خوب برای حفظ سلامت چشم و جلوگیری از بروز مشکل بینایی باشد.

مدیریت کم خونی

ویتامین A یک ویتامین محلول در چربی است و مقدار اضافی آن از طریق ادرار خارج نمی شود. به این ترتیب، مسمومیت با ویتامین A می تواند از مصرف مقادیر زیاد جگر به صورت روزانه ایجاد شود.

جگر مرغ همچنین این نیازها را برآورده می‌کند:

  • ۵۶ درصد از نیاز روزانه به مس
  • ۶۵ درصد از نیاز روزانه به آهن
  • ۱۶ درصد از نیاز روزانه منگنز
  • ۳۲ درصد از نیاز روزانه به فسفر
  • ۱۵۰ درصد از نیاز روزانه به سلنیوم
  • ۳۶ درصد از نیاز روزانه به روی

فواید جگر مرغ برای سلامتی

سلامت چشم

کودکان (زیر ۱۵ سال) نیاز کمتری به مواد مغذی جگر مرغ دارند.

آیا ویتامین C در جگر مرغ هنگام پخت از بین می رود؟


|

آیا جگر مرغ سالم و مفید است؟

جگر مرغ به اندازه سینه، بال یا ران خوش مزه نیست. به همین دلیل، پختن آن با ادویه ، پیاز و سایر مواد معطر مانند زنجبیل، سیر یا سبزی  مصرف آن را آسا تر می‌کند.

بخوانید:  پیام تبریک و نوروزی علی دایی+ فیلم