جهانبخشی تولیدکننده جوجه یکروزه در استان نیز گفت: دستورالعمل ها نباید یک شبه تغییر کند زیرا ثبات مقررات موجب می شود بتوانیم برنامه ریزی میان مدت داشته باشیم و آسیب نبینیم.
نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف
جهانبخشی تولیدکننده جوجه یکروزه در استان نیز گفت: دستورالعمل ها نباید یک شبه تغییر کند زیرا ثبات مقررات موجب می شود بتوانیم برنامه ریزی میان مدت داشته باشیم و آسیب نبینیم.
نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف
کیوان لشکری مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی استان هم بیان کرد: برای پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان باید روان سازی شود تا کارها سرعت بگیرد.
انتهای پیام
کشاورز از انجمن زیتون کاران نیز اظهارداشت: متاسفانه حمایت لازم از تولیدکنندگان زیتون استان صورت نمی گیرد و گاهی تصور می شود که تولیدکنندگان بخش خصوصی رقیب دولت هستند که اینگونه نیست.
در ادامه حمید اورعی مشاور وزیر به مسائل مطرح شده پاسخ داد و اعلام کرد همه مشکلات و دغدغه های تشکل های بخش خصوصی به وزیر جهاد کشاورزی منعکس و پیگیری خواهد شد.
وی بیان کرد: اتحادیه دامداران قزوین از تشکل های بسیار قوی در کشور است که در تجارت، اصلاح نژاد، واردات اسپرم دام، حامل های ژن، فعالیت جدی دارد و گردش مالی 60 درصدی در این حوزه را داراست و قادریم در ساخت سردخانه و انبار ذخیره نیز اقدام کنیم.
وی بیان کرد: وقتی علیرغم تفویض اختیارات وزیر به استانها هنوز مدیران نمی توان از این اختیارات استفاده کرده و از انبارهای ذخیره استراتژیک برای تامین نیاز مرغداری ها استفاده کنند در چند مقطع دچار چالش شدیم و به سختی مواد اولیه خود را تامین کردیم.
حسین کاکاوند رئیس کانون نخبگان کشاورزی کشور نیز گفت: مسئولان فقط در همایش ها و جلسات و سفرهای استانی مهربان می شوند و در غیر این صورت حتی دیدن آنها در وزارتخانه به سختی صورت می گیرد.
منصور بازدار رئیس اتحادیه مرغ تخمگذار هم گفت: در تامین نهاده با چالش مواجهیم که انتظار داریم دولت در این زمینه تسهیلات لازم را فراهم کند.
این فعال اقتصادی نمونه کشور یادآورشد: به نظر می رسد هنوز تعاونی ها، تشکل ها و اتحادیه ها آنگونه که در قانون دیده شده مورد توجه وحمایت قرار نگرفته اند در حالی که برخی از آنها قادرند واردات گوشت و مرغ کشور را بر عهده گرفته و بسیار موفق تر از دولت عمل کنند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا از قزوین؛ نشست صمیمانه تشکل های بخش خصوصی بخش کشاورزی با حمید اورعی مشاور وزیر جهاد کشاورزی در قرارگاه امنیت غذایی، رضا افلاطونی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان دوشنبه شب در سالن باغستان برگزار شد.
اکبر نعمتی رئیس اتحادیه دامداران استان قزوین در این نشست صمیمانه اظهارداشت: در سفر وزیر محترم جهاد کشاورزی به استان قزوین اعلام کردند به توانمندی تشکلها و اتحادیه های کشاورزی باور دارند و کارها را به آنها واگذار می کنند اما در عمل حمایت لازم صورت نمی گیرد.
وی گفت: علیرغم اعلام وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر تامین نهاده و تسهیلات بانکی اما در عمل با مشکلات جدی مواجهیم که انتظار داریم بارگیری مواد از بنادر، تامین سویا و نهاده از ذخایر استراتژیک ممکن شود.
نعمتی در ادامه گفت: وزیر جهاد کشاورزی فرد دلسوز و توانمندی است اما به نظر می رسد برخی افرادی که اطراف ایشان هستند مشاوره های خوبی به وزیر ارائه نمی کنند و واقعیتها به ایشان منتقل نمی شود ومشاوره های اشتباه موجب بروز برخی مشکلات در تصمیم گیری ها و ابلاغ دستورالعمل های غیرکارآمد شده است.
شعبانی بیان کرد: در زنجیره تولید مشکل داریم و برخی آمارهای کاغذی و غیر واقعی در حال شکل گیری است و برخی از رانت استفاده می کنند که امیدواریم این وضعیت سامان یابد.
وی تصریح کرد: عمل نشدن وعده های دولت موجب می شود جوجه ریزی کمتر از ظرفیت تعیین شده محقق شود و انتظار داریم تسهیلات تعهد شده دولت برای جوجه ریزی به مرغداران پرداخت شود.
وی افزود: بعنوان یک تولیدکننده پیش کسوت و نماینده کشاورزان نخبه کشور بارها درخواست جلسه با وزیر را داشته ایم اما نتوانسته ایم ایشان را ببینیم و این روند بیانگر شعاری بودن صحبتهای مسئولان است.
وی افزود: در واگذاری کارها به بخش خصوصی انتظار داریم حمایت دولت تا مدتی ادامه یابد و با یک شیب ملایم بتدریج این حمایتها قطع شود تا بتوانیم کارهای بزرگی را انجام دهیم.
وی بیان کرد: در نیمه اول امسال فقط 20 هزار تن شکر بین 80 هزار زنبوردار استان توزیع شده و در نیمه دوم هم قرار است همین میزان توزیع شکر صورت گیرد که این مقدار حمایت کافی نیست.
وی گفت: امیدواریم با اصلاح برخی فرآیندها، حذف واسطه ها و حرمت گذاشتن به کشاورزان واقعی و تشکل های مردمی رفع موانع و مشکلات فعالان کشاورزی تسریع شود.
تولیدکننده نمونه کشور بیان کرد: تولیدکنندگان کشاورزی در واقع بیابانها را آباد کرده و در کشور و استان اشتغال ایجاد کرده اند و این توانمندی باید از سوی دولت حمایت شود و باور کنند با اعتماد واقعی به تولیدکنندگان می توان از چالش ها عبور کرد.
شعبانی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی استان نیز اظهارداشت: بوروکراسی اداری برای تولیدکننده مشکل ساز شده و برای تسهیل در این فرآیند باید اقدام عملی شود.
حسین پور مدیرعامل تعاونی زنبورداران هم گفت: در شرایطی که سومین تولیدکننده عسل جهان هستیم اما در صادرات با چالش های جدی مواجهیم و نتوانسته ایم از این ظرفیت استفاده کنیم.
کاکاوند بیان کرد: بعنوان نماینده 850 عضو کانون خبرگان کشاورزی اعلام می کنیم ایده های کارشناسی همین کشاورزان می تواند راهکار حل مشکلات این بخش باشد و انتظار داریم تولیدکنندگان را جدی بگیرید و به آنها اعتماد کنید و از همراهی ما برای رفع چالش ها بهره بگیرید.