استفاده از بخار گرم برای ضدعفونی کارخانجات تولید غذای خشک

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف





منبع
آیا این خبر مفید بود؟


 


|

استفاده از بخار گرم برای ضدعفونی کارخانجات تولید غذای خشک

بخار خشک یا سوپرداغ بالاتر از ۲۱۲ درجه فارنهایت (۱۰۰ درجه سانتیگراد) گرم می‌شود و غیرقابل دیدن می‌شود و مانند یک گاز داغ عمل می‌کند. این بخار خشک در مورد سطوح تولیدی به کار می‌رود و همه میکروب‌ها و پاتوژن‌ها را از بین می‌برد و هیچ رطوبتی هم برای میزبانی از پاتوژن‌های بعدی بر جای نمی‌گذارد.

خبرگزاری برنا؛ به این علت که ضدعفونی کردن تجهیزات در برخی از کارخانه‌های تولیدی خشک با آب امکان‌پذیر نیست، «آبیگیل اسنایدر» پژوهشگر و استاد علوم غذایی، در حال آزمایش امکان استفاده از بخار به شدت داغ برای تمیز کردن این محیط‌ها است.