مدیرکل دفتربرنامه ریزی و اشتغال و حرفه آموزی سازمان زندانها در خصوص ایجاد فضاهای کار برای کارآفرینان هم بیان کرد: فضاهایی مانند سولهها در داخل مجموعه زندانها وجود دارد که با مبلغ بسیار کمی اجاره داده میشوند تا به ایجاد اشتغال کمک کند و برای کارآفرینها نیز مقرون به صرفه است.
فاطمه یازرلو معاون توانمندسازی اداره کل امور زنان و خانواده دراین نشست بیان کرد: محورهای همکاری این دو نهاد در زمینه ارائه خدمات مددکاری، مشاوره، مهارتآموزی، اشتغال، تسهیلگری برای ادامه تحصیل زنان آزاد شده، در آستانه آزادی، دارای رأی باز، زنان تحت نظارت پابند الکترونیک و کانون اصلاح و تربیت است. طی این تفاهمنامه ادارهکل امور زنان و خانواده ضمن ارزیابی اجتماعی، روانشناختی و مهارتی زنان گروه هدف، جهت آموزش آنها و اعضای خانوادههایشان دست به برنامهریزی زده و دورههای آموزشی در خصوص کسب و کار، مشاغل خانگی و مهارتهای زندگی برگزار میکند.
وی افزود: مقرر شده که کارگروهی متشکل از کارآفرینان اجتماعی مراکز توانمندسازی کوثر ایجاد شود تا به بیان دغدغههای کارآفرینان و بررسی و حل مسائلشان درخصوص اجرای مفاد تفاهمنامه پرداخته شود. هدف از این کارگروه رفع این موانع و تسهیل حضور کارآفرینان اجتماعی جهت مشارکت در انجام مفاد تفاهمنامه است.
جلوگیری از آسیب اجتماعی با ایجاد شغل برای زندانیان
به گزارش خبرگزاری برنا، نشست هم اندیشی « جامعهپذیری زنان زندانی و خانواده زندانیان» با حضور جمعی از مدیران حوزه بانوان از اداره کل و مناطق 22گانه، مدیرکل دفتر برنامهریزی اشتغال و حرفهآموزی سازمان زندانها، رئیس ندامتگاه زنان شهرری با کارآفرینان مراکز توانمندسازی کوثر پیرو تفاهمنامه همکاری مشترک فیمابین اداره کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان تهران با اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، برگزار شد.
احسانی همچنین با اشاره به فعالیتهای اشتغالزایی در مجموعه زندانها ادامه داد: تمامی فعالیتها از یک جهت منجر به درآمدزایی برای مددجویان خواهد شد، یعنی مددجویی که نیازمند است از این طریق به درآمد میرسد و بعضا برخی که سرپرست خانوار نیز هستند با داشتن اشتغال میتوانند برای خانواده درآمدزایی کرده و مبالغ درآمدشان را برای خانوادهها ارسال کنند که با این کار از ایجاد آسیب اجتماعی نیز جلوگیری میشود.
حذف چرخه جرم با ایجاد اشتغال در زندانها
سرپرست دفتر اقدامات حمایتی و مراقبتهای پس از خروج سازمان زندان ها ادامه داد: سالیان پیش، پروسه ایجاد اشتغال برای زندانیان آغاز وکارگاههای بزرگی در زندانها راه اندازی شد. البته چند سالی است که تصمیم گرفتهایم زندانیان رأی باز را به کارگاهها و کارخانههای بیرون از زندان اعزام کنیم، چون هدفمان آمادگی آنها برای زندگی عادی است و این کار یک فرآیند دارد. اگراین افراد در کنار افراد عادی جامعه قرار نگیرند به سادگی وارد زندگی عادی نمیشوند و باز هم همان چرخه جرم ادامه پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/