اعتراض آلمانی‌ها به بحران انرژی

دولت‌های غربی می‌گویند که روسیه با کاهش صادرات انرژی به تحریم‌های ناشی از جنگ این کشور علیه اوکراین پاسخ می‌دهد، اما مسکو مشکلات فنی را عامل آن می‌داند.

به گزارش بلومبرگ، از ماه مه گذشته  که یک نقطه پمپاژ دیگر گاز در شرق اوکراین به دلیل ادامه جنگ از کار افتاده بود، مقدار گاز صادراتی روسیه از اوکراین  کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری برنا، مقامات انرژی در آلمان می‌گویند که با کاهش عرضه گاز روسیه، هزینه‌های انرژی خانوارها در آلمان ممکن است سه برابر شود.

وارنر گفت: اگر ناآرامی های اجتماعی رخ دهد، دولت نمی‌تواند با این موضوع برخورد کند.

رولاند وارنر، رئیس امور شهری در شرکت دولتی کمنیتس هم، در گفت‌ و گو با رویترز گفت: ما باید به خانواده‌های با درآمد متوسط کمک کنیم و افزایش قیمت‌های انرژی را محدود کنیم.

بزرگترین اقتصاد اروپا که برای چندین دهه از گاز ارزان روسیه سود می‌برد، با کاهش شدید عرضه گاز روسیه، با بحران مواجه است.

بر اساس قراردادهای بین اروپا و روسیه، روسیه باید روزانه ۱۰۹.۶ میلیون مترمکعب از طریق دو ایستگاهی که هم اکنون فعالیت آن متوفف شده و ۷۷.۲ میلیون متر مکعب از طریق نقطه سودزا پمپاژ کند.

رابرت هابک، وزیر انرژی آلمان هم در گذشته درخواست‌های دولت برای کنترل قیمت‌ها را رد کرده و گفته است که کشور نمی‌تواند به طور کامل افزایش قیمت‌ها را جبران کند و تلاش برای انجام این امر، نیاز به صرفه‌جویی در انرژی را کم رنگ می‌کند.

در همین حال، داده‌های اپراتورهای خطوط لوله انتقال گاز طبیعی روسیه به اروپا از طریق اوکراین نشان می‌دهد که جریان گاز امروز پنجشنبه هم ادامه دارد، در حالی که خط لوله اصلی نورد استریم ۱ که گاز را از روسیه به آلمان منتقل می‌کند  به دلیل عملیات تعمیر و نگهداری سالانه تا هفته آینده به حالت تعلیق درآمده است.

بخوانید:  فیلم های جشنواره فجر دوباره جایزه گرفتند

کلاوس مولر، دبیر آژانس شبکه گاز فدرال آلمان در گفت‌ و گو با گروه مطبوعاتی RND که روز پنجشنبه منتشر شد، از مصرف‌کنندگان خواست مصرف گاز را کاهش دهند و در هزینه‌های خود صرفه جویی کنند.

بحران انرژی

وی هشدار داد که صورتحساب‌های سالانه ۱۵۰۰ یورویی ممکن است در ماه اکتبر به ۴۷۰۰ یورو افزایش یابد.

به گزارش بلومبرگ، انتظار می‌رود میزان گاز طبیعی که امروز از طریق اوکراین به اروپا می‌رود به ۴۱.۶ میلیون متر مکعب برسد در حالی که دیروز ۴۱.۳ میلیون متر مکعب بود.

انتهای پیام/



منبع

سخنگوی یکی از شرکت‌های واردات انرژی در آلمان می‌گوید که اگر سقف قیمتی برای انرژی وجود نداشته باشد، احتمال ناآرامی اجتماعی وجود دارد.

برخی تحلیلگران هشدار می‌دهند که در صورت بدتر شدن سطح معیشتی مردم آلمان، حمایت عمومی مردم این کشور از رویکرد تندروی دولتشان علیه مسکو می‌تواند بیشتر تضعیف شود.