خوردن انجیرخشک همراه پسته، بادام و گردو هم موجب تقویت حافظه ، قدرت تعقل و تفکر شده و گنجاندن آن در برنامه غذایی زنان باردار باعث تقویت حافظه جنین میشود ..
این میوه در دفع اوره و چربی خون موثر است و به علت داشتن فیبر به عملکرد روده کمک میکند؛ این عمل مانع بروز یبوست میشود. وجود گوگرددر انجیر نیز باعث ازدیاد مو شده و از ریزش آن جلوگیری کرده و شوره سر را درمان میکند..
انتهای پیام/
انجیردندانها را نیز سفید و جرمگیری می کند و درهنگام ورم لثه موجب تسکین درد و رفع التهاب می شود . این میوه التهابات تنفسی مانند ذاتالریه، آسم و تنگی نفس را بهبود میبخشد. سوپ انجیر هم برای افزایش شیر در زنان شیرده مفید است.
جوشانده انجیر خشک در شیر برای درمان آنژین، ورم لثه و ورم مخاط دهان نیز موثر است.انجیر به علت دارا بودن دانههای ریز باعث تقویت معده و روده میشود ولی برای کبد های ضعیف زیانآور است و زیادهروی در مصرف آن موجب چاقی میشود.