تحقیقات اخیر نشان داد که تحلیل راه رفتن میتواند انواع مختلفی از زوال عقل را در مراحل اولیه کاهش عملکرد شناختی شناسایی کند و حتی قبل از بروز علائم وخیم بینایی، گلوکوم(آب سیاه) را تشخیص دهد.
این تحقیقات از دیدگاه بالینی نشان میدهد که سرعت راه رفتن ممکن است یک شاخص مفید از مشکلات سلامتی در میانسالان باشد و این تنها مطالعهای نیست که از سرعت راه رفتن به عنوان یک ابزار جدید تشخیصی استفاده میکند.
دادههای به کار رفته در این تحقیق از یک مطالعه طولانی مدت گرفته شده است. این مطالعه ۹۰۴ نفر را در اوایل دهه ۱۹۷۰ از همان بدو تولد زیر نظر گرفته است. تمام ۹۰۴ نفر در حال حاضر ۴۵ ساله هستند و در تمام مدت سرعت راه رفتنشان اندازه گیری شده است.
تاثیر سرعت راه رفتن بر پیری زودرس
این مطالعه همچنین از ارتباط بین آزمایش عصبی شناختی در سن سه سالگی و سرعت راه رفتن در سن ۴۵ سالگی پرده برداشت. این ارتباط به اندازه کافی قوی بود که بتواند از نمرات تست شناختی در دوران کودکی استفاده کند تا بتواند سرعت قدم برداشتن ۴۰ سال بعدِ فرد را دقیق پیشبینی کند.
اکنون یک مطالعه جدید و جالب برای اولین بار نشان داده است که سرعت راه رفتن میتواند یک اندازهگیری مؤثر از پیری بیولوژیکی برای افراد در دهه ۴۰ زندگی خود باشد.
این مطالعه ارتباط مستقیم بین کندتر راه رفتن و شاخصهای جسمی و بیولوژیکی پیری زودرس را نشان داد.
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف