بروزرسانی‌های واتساپ، سال‌ها بعد چگونه خواهد بود؟

این پیام رسان همچنین در بروزرسانی جدید خود، سه کاربرد دیگر را نیز اضافه که کرده است که شامل خروج از چت‌های گروهی بدون اطلاع همه، کنترل افرادی که می‌توانند زمان آنلاین بودن شما را ببینند، و جلوگیری از نمایش اسکرین‌شات‌ها در هنگام مشاهده پیام‌ها می‌شود.

قبل از این، پلتفرم پیام‌رسانی فوری متعلق به متا به کاربران خود اجازه می‌داد پیام‌هایی که اشتباه ارسال شده را در بازه زمانی یک ساعت، هشت دقیقه و 16 ثانیه حذف کنند. اولین اشاره به این تمدید در بهمن ماه امسال بود. این توسعه زمانی انجام می شود که واتس اپ سه ویژگی جدید حفظ حریم خصوصی را به منظور ارائه تجربه مکالمه ایمن تر در برنامه اعلام کرد.

انتهای پیام/ 





منبع

واتساپ به عنوان پیام رسان زیر مجموعۀ شرکت شناخته می‌شود، این سرویس در شبکۀ اجتماعی خود اعلام کرد ویژگی «حذف برای همه» را برای مدت دو روز در سرویس خود فعال خواهد نگاه داشت

بروزرسانی‌های واتساپ، سال‌ها بعد چگونه خواهد بود؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا، قابلیت «حذف برای همه» واتس اپ یک پسوند دارد. این شرکت طی روزهای گذشته در شبکۀ اجتماعی خود به کاربرانش خبر داد که بعد از این می توانند پیام های اشتباه ارسال شده خود را در مدت دو روز از حساب دریافت کننده و خود پاک کنند، البته همچون گذشته این آثار این پاکسازی باقی خواهد ماند.

خبرنگار: زهرا وجدانی