تخصیص ۵۷ درصدی بودجه به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال جاری


به گزارش خبرنگار علمی و فناوری خبرگزاری برنا، سید مهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در گفت‌وگو صمیمانه با خبرنگار علمی و فناوری برنا، درباره برنامه‌های استان و نحوه استفاده از فناوری برای حل مشکلات اصفهان اظهار کرد: اصفهان با چالش‌هایی همچون کم‌آبی، آلودگی و فرونشست زمین مواجه است، اما یکی از جنبه‌هایی که به نظر می‌رسد مغفول مانده، مطلوبیت‌های استان است. اصفهان به عنوان قطب فناوری، صنعت و دانش کشاورزی شناخته می‌شود. با توجه به محدودیت‌ها و همچنین مطلوبیت‌ها، به نظر می‌رسد اصفهان با تکیه بر دانش موجود می‌تواند مسیر رشد خود را بر اساس اقتصاد دانش‌بنیان در صنایع غیرآب، غیرآلاینده و پایدار ترسیم کند.

ابطحی در ادامه افزود: برنامه‌های ما در حوزه‌هایی که در استان اصفهان مطلوبیت دارد، نظیر دیجیتال، گردشگری، سلامت، فناوری‌های هایتک و فناوری‌های پیشرفته، تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت. اصفهان بزرگ‌ترین مرکز نوآوری در ایران است و اولین پارک علمی و فناوری کشور نیز در این استان شکل گرفته است. ما سعی داریم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم. در حال حاضر، تعداد قابل توجهی از شرکت‌های دانش‌بنیان در استان اصفهان مستقر هستند و بخش خوبی از اقتصاد دانش‌بنیان در اینجا فعال است. هدف ما استفاده از این پتانسیل‌ها برای طی مسیر توسعه پایدار و فناوری است.

وی همچنین به نقش شهرک تحقیقاتی استان اصفهان در شورای برنامه‌ریزی اشاره کرد و گفت: با توجه به اعتمادی که مدیریت استان به ما دارد، شهرک تحقیقاتی می‌تواند نقش مؤثری ایفا کند.

وی در خصوص بودجه، گفت: با توجه به قانون جهش تولید دانش‌بنیان و حمایت‌های موجود، بیشتر مشکل ما در برنامه‌ریزی است تا تأمین بودجه. باید به سمتی برویم که بتوانیم در بخش خصوصی جذابیت ایجاد کنیم تا در حوزه فناوری فعالیت کنند و کمتر به حمایت‌های دولتی متکی باشیم. البته این حمایت‌ها هم کارگشا است و باید از ظرفیت‌های قانونی برای جذب بودجه بخش خصوصی بهره ببریم.

بخوانید:  طرح های نیمه تمام آبیاری نوین تعیین تکلیف شوند

تخصیص ۵۷ درصدی بودجه به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال جاری

ابطحی گفت: ۵۷ درصد بودجه امسال تخصیص یافته است. این بودجه نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. درست است مقدار بودجه نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است، اما هنوز زمان تخصیص کامل این بودجه مشخص نیست.

وی در پایان به نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی اشاره کرد و گفت: این جشنواره که به عنوان قدیمی‌ترین و معتبرترین رویداد فناوری و نوآوری در کشور شناخته می‌شود، با حضور گسترده افراد خلاق، فن‌آفرین و کارآفرین، در تاریخ ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در استان اصفهان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/



منبع