وی با ارزشمند شمردن کتاب فخرآوران کازرون، افزود: از این کتابها میتوان درزمینهٔ گردشگری ادبی، بهره گرفت.
این شاعر «تذکرههای مرآت الفصاحه، شعاعیه، هزار مزار و …» از مهمترین نمونههای تذکرهنویسی دانست که جای خالی آن در نیم قرن اخیر بهشدت احساس میشود.
وی با تمجید از حسن امداد در تألیف کتاب انجمنهای ادبی شیراز گفت: این پژوهشگر، در خلال معرفی انجمنهای ادبی شیراز از حدود 4 قرن پیش تا دهه هفتاد بهنوعی به تذکرهنویسی شاعران هم پرداخته است که پس از آن بهصورت دقیق و متمرکز تذکره دیگری منتشر نشده است.
وی فخرآوران کازرون را کتابی به سبک تذکرهنویسی و بر پایه حروف الفبا دانست و افزود: او در کتابهای دیگرش همچون سالها سکوت، بسامد زمانی و عشق زمینی را میتوان از ویژگیهای شعر فخرآور دانست.
سید محمدعلی آلمجتبی، شاعر نامآشنای کازرونی نیز در این آیین با اشاره به نقدهایی که پس از رونمایی این کتاب در کازرون، بر روی آن انجام شد، گفت: برخی نقدها منصفانه و برخی دیگر از سر کینهتوزی و حسادت است؛ وگرنه چرا کسی که از ادبیات، الف آن را هم نمیداند و زمینه دانش و خوانشاش در چیز دیگری است، باید با در حوزه نقد ادبی دست به قلم ببرد؟
آلمجتبی افزود: فخرآور در این کتاب بر آن شده است تا بیشینه کسانی را که از کازرون برآمدهاند و دستی بر شعر دارند، گردآوری کند و از این رو همه را در کنار هم آورده است.