کیک را در خانه بپزید و هنگام پختن کوکی ها، براونی ها یا کیک های شکلاتی، شکری را که در دستور تهیه ذکر شده، یک سوم تا یک دوم کاهش دهید. مطمئن شوی که تفاوت طعم را متوجه نمیشوید. عصاره ها را امتحان کنید. به جای اضافه کردن شکر در دستور کیک، از عصاره هایی مانند بادام، وانیل، پرتقال یا لیمو استفاده کنید. شیرین کننده های غیر مغذی را محدود کنید. اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، بهتر است تا به طور کامل مواد قندی و شیرینیهای خامه دار را کنار بگذارید و به فکر جایگزینهای طبیعی برای آنها باشید. دستور کیک را با شکر محدودتری انجام دهید و به هیچ عنوان از خامه برای آن استفاده نکنید.
نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف