مخلص الائمه گفت: اگر چه در استان مرکزی سهم اقتصاد دانش بنیان و تعداد شرکت های دانش بنیان با وجود تمام ظرفیت ها مناسب نبوده و شان استان نیست ولی در کشور در حوزه اقتصاد دانش بنیان حرکت های خوبی انجام شدهاست.
ساختاری که باید بخش تعاون را هدایت و رشد دهد به وظیفه خود به خوبی عمل نکرده است
به گزارش برنا از اراک ، فرزاد مخلص الائمه در هفدهمین جشنواره تعاونی های برتر و چهاردهمین آیین تجلیل از کار آفرینان برتر استان مرکزی افزود: یکی از راهکارهای حمایت از تعاونیها به جای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد معاونت تعاون در وزارتخانه های مرتبط با حوزه اقتصاد از جمله وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نفت و نیرو است که می تواند تعاونی ها را مورد حمایت قرار دهد.
مخلص الائمه افزود: ساختاری که باید بخش تعاون را هدایت و رشد دهد یا نبوده و یا به وظیفه خود به خوبی عمل نکرده است.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: بخش تعاونی به شکلی که دامنه و گستره آن بتواند مردم را درگیر اقتصاد، تولید و بخش خدمات کند فاصله زیادی داشته و این مهم علت و عوامل مختلفی دارد که مهم ترین این عوامل ساختاری است.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری علاج مشکلات اقتصادی کشور را اقتصاد مقاومتی دانستند، گفت: مقام معظم رهبری اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مردمی را ۲ رکن اقتصاد مقاومتی دانستند و از ۱۲ سال گذشته و پیش از اقتصاد مقاومتی به اقتصاد دانش بنیان تاکید داشتند.
استاندار مرکزی افزود: خروجی باید به گونه ای باشد که بخش تعاونی به عنوان یک بخش خصوصی اقتصاد مردمی در کشور دیده شود؛ در ۱۰ سال گذشته و قبل از این دولت، به جز مقام معظم رهبری اسمی از تعاونی توسط مقامات کشور برده نشده است.
وی ادامه داد: اکنون به جز وزارت تعاون و ۲ وزارت که بخش تعاون را مورد حمایت قرار می دهد در بقیه وزارتخانهها این مهم مورد توجه قرار نمی گیرد.
وی اظهار داشت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مجموعه ای از دستگاه ها با ماموریت های مختلف تشکیل شده و در این وزارتخانه بخش تعاون، فعالیت لازم را نداشته و اگر کسی ادعا می کند که دارد باید خروجی آن دیده شود.
استاندار مرکزی افزود: اقتصاد دانش بنیان از سالی که توسط مقام معظم رهبری به عنوان نوآوری و شکوفایی نامگذاری شد تا کنون مورد توجه بوده و تاکنون اتفاقات مناسبی در این زمینه رخ داده است.