سوآپ گاز از روسیه می تواند ایران را هاب انرژی منطقه کند/ تحول اقتصادی با عملیاتی شدن همکاری با شانگهای و پالایشگاه های فراسرزمینی


|

سوآپ گاز از روسیه می تواند ایران را هاب انرژی منطقه کند/ تحول اقتصادی با عملیاتی شدن همکاری با شانگهای و پالایشگاه های فراسرزمینی

 وی افزود: ما یک مرحله رفع تحریم داریم که وزارت خارجه در این حوزه و برجام تمامی تلاش خود را می‌کند و در حال پیگیری است و مرحله‌ی دیگری داریم که بحث خنثی‌سازی و بی‌اثر کردن تحریم بر کشور است که دولت در این حوزه اقدامات خوب و مهمی انجام داده است. به عنوان مثال عضویت در سازمان همکاری شانگهای، پالایشگاه های فراسرزمینی و خرید گاز و سوآپ گاز از روسیه می‌تواند در  این موضوع اثرگذار باشد.


عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: سوآپ گازی برای ما راه‌گشا بوده و باعث رونق اشتغال و اقتصاد در کشور خواهد شد. ایران به عنوان دومین ذخایر گازی دنیا می‌تواند از طریق ظرفیتی که دارد گاز چندین منطقه را تأمین کند و به عنوان هاب انرژی در منطقه باشد.

وی اظهار داشت: پیامد دیگری که این جنگ داشت بحث صادرات گاز بود. ما دو نوع روش صادرات گاز داریم؛ یکی صادرات روی خط لوله که این جنگ نشان داد نمی‌تواند پایدار باشد و نوع دیگر روش صادرات LNG که اکنون از کشور قطر به سمت اروپا می‌رود. این ظرفیت‌ها در حوزه انرژی در دنیا وجود دارد و ایران هم به عنوان دومین ذخایر گازی دنیا می‌تواند از این ظرفیت ها استفاده کند و به عنوان هاب انرژی در منطقه باشد.

بخوانید:  ایده های جذاب برای خرید کادو تولد

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف





منبع

انتهای پیام/






نفت

حسین حسین زاده عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار نفت خبرگزاری برنا اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین پیامدهای مهم جنگ میان کشور روسیه و اوکراین این بوده است که یک‌سری کشورها مانند آمریکا که سال ۲۰۵۰، انگلیس ۲۰۴۰ و آلمان ۲۰۳۰ را برای خود برنامه ریزی کرده بودند که استفاده از سوخت فسیلی را در چنین سال‌هایی برای خود به حداقل برسانند، سریع‌تر دست به این اقدام بزنند و این هدف را برای خود زودتر به مرحله ی اجرایی برسانند. در واقع 15 الی 17 سال هدف خود را به جلو انداختند و اکنون بزرگ‌ترین قراردادهایشان پیرامون سوخت الکتریکی و هیدروژنی است.