استان اردبیل با تولید حدود ۶۰۰ هزار تن سیبزمینی معادل ۲۰ درصد تولید این محصول ایران، مهمترین قطب تولید سیبزمینی کشور است.
وی تهیه و انتخاب بذر سیب زمینی را ضروری دانست و گفت: کاشت بذور مرغوب و باکیفیت تاثیر بسزایی در حصول عملکرد بالا خواهد داشت.
مدیر جهاد کشاورزی اردبیل به سیبزمینی کاران این استان توصیه کرد از بذور سیب زمینی سالم و استاندارد در مزارع استفاده کنند.
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف
ارسال به دیگران
سیبزمینی تولید شده در این استان از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک ، وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود در جایگاه برتر کشور قرار دارد ، سیبزمینی اردبیل جزو محصول پاک به شمار میرود و از نظر کیفیت و کمیت قابل رقابت با سیبزمینی تولیدی کشورهای اروپایی است.
نیرومند ادامه داد: امسال ۱۴ هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی شهرستان اردبیل به کشت سیبزمینی اختصاص یافته و پیشبینی میشود بیش از ۵۸۰ هزار تن محصول سیبزمینی از این اراضی برداشت شود.