رئیس پارک علم و فنآوری قزوین تصریح کرد: یکی از ماموریت های اصلی پارک در راستای پشتیبانی از فعالیت شرکت های دانش بنیان، تامین و واگذاری زمین به شرکت های فنآور است که با کلید خوردن این کار امروز با افتخار فاز اول واگذاری زمین به صاحبان ایده و خلاقیت و نوآورانی که در مسیر اهداف پارک علم و فنآوری حرکت می کنند عملیاتی شد.
وی اضافه کرد: امروز که قیمت زمین در شهرک های صنعتی افزایش یافته شاید تامین زمین برای ایجاد یک واحد صنعتی و کارگاه توسط شرکت های دانش بنیان که توان مالی کمتری دارند تا حدودی یک رویا باشد که با این اقدام توانسته ایم« رویای صاحب زمین شدن» برای این شرکتها را عملی کنیم تا شاهد بزرگ شدن این شرکتها و توسعه فعالیت های آنها در استان قزوین باشیم.
در کنار شرکت های دانش بنیان هستیم
احمدی بیان کرد: در محدوده پردیس آبیک 70 هکتار زمین در اختیار داریم که آمادگی داریم بخش زیادی از آن را به شرکت های دانش بنیان که طرح های توسعه و تولید خوبی دارند واگذار کنیم و در سایر مناطق هم در صورت تامین زمین این رویکرد را ادامه خواهیم داد.
جعفر احمدی در این مراسم اظهارداشت: در یک سال اخیر در مسیر توسعه شرکت های دانش بنیان و حمایت از آنها با مشکل واگذاری زمین مواجه بودیم که با پیگیری های انجام شده و همراهی مسئولان استانی توانستیم این مانع را برداریم و طلسم واگذاری زمین به فنآوران شکسته شد.
آیا این خبر مفید بود؟
احمدی اضافه کرد: در فاز دوم 10 قطعه دیگر از این زمینها به شرکت های دانش بنیان واجد شرایط واگذار می شود و با جدیت در کنار جوانان نخبه، دانشمند، خلاق و مبتکر خود هستیم و حمایت های لازم را انجام می دهیم تا شاهد توسعه شرکت های دانش بنیان در استان قزوین باشیم.
احمدی بیان کرد: با توجه به جایگاه صنعتی استان قزوین و وجود نخبگان و صنعتگران توانمند، رویکرد ما در پارک علم و فنآوری این است که این پارک را به کانون تبلور خلاقیت جوانان نخبه و صاحب ایده تبدیل کنیم.
احمدی گفت: پرداخت حدود 150 میلیون تومان از هزینه های اجاره غرفه و هزینه سفر توسط دولت تامین می شود و پیشنهاد می کنیم شرکت هایی که کشور بلاروس را بازار خوبی برای محصولات دانش بنیان خود می دانند در این رویداد اقتصادی و تجاری شرکت کنند.
رئیس پارک علم و فنآوری قزوین یادآورشد: علیرغم همه مشکلاتی که در مسیر تولید و شرکت های دانش بنیان وجود دارد همچنان شاهد فعالیت شرکت هایی هستیم که چندین گام از شرکت های دیگر جلوتر هستند و اگر مورد حمایت قرار گیرند می توانند در اشتغال و تولید و حتی صادرات بخوبی بدرخشند و سهم بیشتری در اقتصاد ایفا کنند.
وی اظهارداشت: این اکسپوی صادراتی برای شرکت های دانش بنیان توانمند مانند «شرکت تایسز» هم می تواند مورد توجه قرار گیرد و کالای خود را معرفی کند و برای حمایت از شرکت کنندگان تا 70 درصد هزینه های نمایشگاه توسط معاونت علم و فنآوری و صندوق شکوفایی پرداخت می شود.
احمدی در ادامه افزود: همچنین بر اساس قانون، زمینهای بلا استفاده دستگاههای اجرایی می تواند در اختیار پارک های علم و فنآوری قرار گیرد تا به شرکت های دانش بنیان کارآمد واگذار شود که با این شرایط، در آینده نیز زمین کافی در اختیار خواهیم داشت تا برای اجرای طرح های توسعه، افزایش تولید و گسترش فعالیتها در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار گیرد.
احمدی اضافه کرد: بند«چ» قانون چهار این موضوع سازمان ثبت را موظف کرده تا به سرمایه گذاران عرصه دانش بنیان پس از واگذاری زمین، سند رسمی هم داده شود و این افراد پس از تکمیل اعیانی می توانند سند رسمی دریافت کنند تا قراردادهایشان محکم باشد و با تغییرات مدیریتی آسیب نبینند.
وی گفت: تصویب قانون جهش دانش بنیان که سال گذشته در مجلس رقم خورد توانسته فرصت های جدیدی ایجاد کند بشرط آن که صاحبان این شرکتها از نوع حمایت ها و مشوقها مطلع شده و در استفاده از این فرصتها پیشگام باشند.
احمدی اضافه کرد: توسعه روابط بین المللی را در اولویت برنامه های خود قرار داده ایم تا بتوانیم شرکت های دانش بنیان خود را در خارج از مرزها نیز معرفی کنیم تا به صادرات و ارزآوری کشور هم کمک شود.