دور دوم سفرها به سرعت کلید می خورد، مقصد اول خراسان جنوبی و دولت نشان می دهد که ثابت قدم است، دولتی که سید ابراهیم رئیسی سکاندار آن است تا به امروز شیوه دولتداری خاصی را در پیش گرفته که سفرهای استانی یکی از این موارد است.
همچنین در این سفر با حضور رئیسجمهور، بخش مایع مدول دوم «تصفیهخانه پساب و بازچرخانی شهر بیرجند» به بهرهبرداری رسید. این تصفیهخانه با اعتبار ۲۳ میلیون یورو و ظرفیت تصفیه ۲۱ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در شبانهروز برای جمعیت ۱۴۰ هزار نفر به بهرهبرداری رسیده است. افزایش ظرفیت تصفیهخانه فاضلاب، سالمسازی محیط زیست، رونق کشاورزی، تأمین آب جایگزین و اشتغالزایی از مهمترین اهداف این طرح عنوان شده است.
عمل به وعده ها، مسئله کلیدی است که در دور دوم سفر ها اساس کار قرار گرفته است و قرار است رنگ و جنس سفر های استانی را از دور اول متمایز کند.
سفرهای استانی که به طور مرتب در دولت سیزدهم انجام میشود تفاوت خاصی با نوع کارکرد و عملکرد دیگر دولتها دارد. رییسی سیاست را در سفر های استانی بر همان رهنمود های رهبری در سال 86 بسته است؛ محرومیت زدایی، تمرکز زدایی و توسعه و آبادانی کشور.
نکته حائز اهمیت در سفر های استانی این است که در سفرهای استانی دولت سیزدهم چندین سفر در دل یک سفر انجام می پذیرد. وزرای مختلف با دستور کار مشخص در حیطه کاری خودشان اقدام می کنند و برنامه های خود را در سطح استان ها انجام می دهند.
در این سفر رئیس جمهور خبر خوشی را به مرزنشینان خراسان جنوبی می دهد، خبری مبنی بر اینکه یک نوبت عواید فروش سوخت به مرزنشینان استان پرداخت میشود. پرداختی که به تعداد زیادی از روستاهای مرزی خراسان جنوبی از سال ۱۳۹۹ قطع شده بود.
آیا این خبر مفید بود؟
سفر به استان خراسان جنوبی در صبح روز پنج شنبه انجام می شود، رئیسی و برخی از اعضای کابینه سفر دو روزه ای را به استان خراسان جنوبی ترتیب می دهند. قاب تصاویر، حضور با نشاط و صمیمی و پر شوری از مردم را نشان می دهد. استقبال از دولت در خراسان جنوبی جلوه ای شکوه و دلبستگی را به تصویر کشیده، درست نقطه مقابل آن چیزی که این روز ها در برخی از رسانه ها مدعی آن می شوند. پس از اغتشاشات اخیر برخی رسانهها ، سعی در القای بروز شکاف میان دولت و ملت داشتند ولی در سفر رئیسی به خراسان جنوبی و تصاویری که از بیرون آمد، این ادعا کاملا رد شد.
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف