غذا‌های پر ادویه حافظه را ضعیف می‌کند





منبع

غذا‌های پر ادویه حافظه را ضعیف می‌کند

خبرگزاری برنا- گروه علمی و فناوری؛ افرادی که بیش از ۵۰ گرم فلفل و ادویه در روز می‌خورند، دو برابر بیشتر از سایرین کاهش حافظه و مشکلات فکری را تجربه می‌کنند.

بخوانید:  جسارت به حرم اهل بیت (ع) برای ما از همه چیز دردناک‌تر است

این مطالعه شامل بررسی شرایط حافظه بیش از ۴ هزار فرد بزرگسال چینی بود که طی ۱۵ سال تحت ردیابی قرار گرفتند.

دکتر زومین شی، پژوهشگر ارشد این تیم مطالعاتی در رابطه با موضوع فوق، گفت: در مطالعات قبلی ما مشخص شد که مصرف فلفل قرمز برای کاهش وزن بدن و فشار خون مفید است. با این حال، در این مطالعه جدید، ما اثرات نامطلوب ناشیاز خوردن ادویه و فلفل بر حافظه و قدرت شناخت در میان سالمندان پیدا کردیم.

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف