محمدی ادامه داد: حرفه ای ترین عنصر آموزش وپرورش معلم است که باید سه ویژگی دانش لازم، تجربه کافی و روش مناسب را در برخورد، تأمین و برآورده کردن نیازهای تربیتی وآموزشی ویژه دانش آموزان دارا باشد.
رئیس آموزش وپرورش استنایی کردستان گفت: آموزش وپرورش استثنایی استان از بین معلمان رسمی وپیمانی آموزش وپرورش جهت فعالیت در مدارس با نیازهای ویژه دعوت به همکاری می کند.
محمدی ادامه داد: هراندازه معلمانی فعال و پویا تر داشته باشیم به همان اندازه دستیابی به اهداف عالی آموزشی راحت تر خواهد بود، چراکه توسعه در جوامع مختلف به واسطه ی آموزش وپرورش ، تربیت نیروی انسانی ماهر وتغییر در شیوه های تربیتی وآموزشی در آن جامعه شکل می گیرد.
ارسال به دیگران
محمدی گفت: آموزش وپرورش استثنایی استان از بین معلمان رسمی وپیمانی علاقمند به فعالیت در مدارس با نیازهای ویژه با اولویت قرار دادن سوابق کاری و مصاحبه پذیرش می کند.
به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ طالب محمدی رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان با اعلام این خبر اظهار کرد: در این فراخوان اولویت جذب با آموزگاران شاغل در دوره های ابتدایی، پیش دبستانی وهنرآموزان هنرستان ها است.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان افزود: آموزش وپرورش استثنایی در عین حال که تخصصی ترین بخش آموزش وپرورش است از مستحق ترین مخاطب و جامعه هدف که دانش آموزان استثنایی می باشند برخوردار است.
وی با بیان اینکه معلمان به عنوان هدایت کننده ومؤثرترین عنصر در فرآیند آموزش وپرورش به شمار میآیند، تصریح کرد:موفقیت نظام آموزشی به تعامل دانش، مهارت وحساسیت معلم ازیک سو وتحقق انتظارات یادگیرندگان از سوی دیگر مرتبط است.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان افزود: تأمین نیروی متخصص در آموزش وپرورش استثنایی در مقایسه با آموزش وپرورش عادی دشوارتر است و اگر در حوزه تعلیم وتربیت به شرایط مطلوب برسیم در حوزه های دیگر هم قطعا به شرایط بهینه موضوع خواهیم رسید.