فضای کشت و فرآوری زیتون در طارم باید متحول شود


اعلایی: فضای کشت و فرآوری زیتون در طارم باید متحول شود

استاندار قزوین گفت: برای افزایش راندمان تولید و حضور موفق در بازار رقابت داخلی و خارجی بایستی فضای کشت و فرآوری زیتون در طارم متحول شود.

به گزارش خبرزاری برنا از قزوین؛ محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از چند واحد تولیدی زیتون در بخش طارم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: منطقه طارم از قطبهای تولید محصول زیتوناست و می تواند به اقتصاد این منطقه کمک کند.

وی افزود: یکی از پیشران‌های توسعه اقتصادی استان قزوین ظرفیت تولید زیتون است که در حال حاضر به عنوان یکی از تولیدکنندگان مطرح کشور در زمینه تولید زیتون محسوب می شویم.

استاندار قزوین گفت: برخی از واحدهای تولیدی همچنان به روش های سنتی و با راندمان پایین کار می کنند که این موضوع موجب شده فضای رقابت را از دست بدهند و برای افزایش بهره وری و کسب درآمد بیشتر برای کشاورزان لازم است فضای کشت و فرآوری زیتون در طارم متحول شود.

وی افزود: در استان قزوین سالانه ۴۰ هزار تن زیتون تولید می شود که با فرآوری محصول میتوان محصولات مختلفی تولید کرد و در این میان عرضه این کالاها در قالب روغن و در بسته بندی های مناسب می تواند رضایت بیشتر مشتریان را به همراه داشته باشد.

اعلایی گفت: استان قزوین در پیگیری مسائل مربوط به محصول زیتون و رفع موانع فعالان این عرصه پیشرو است و با پیگیری جهاد کشاورزی استان و تأیید وزارت جهاد کشاورزی در حال حاضر زیتون در ردیف کالاهای اساسی کشور محسوب شده و مورد حمایت دولت قرار می گیرد.

استاندار قزوین یادآورشد: میزان تولید زیتون در استان قزوین در سال جاری قابل توجه بوده و یکی از عمده ترین اقدمات برای بهره وری اقتصادی در این زمینه ایجاد واحدهای تولیدی با بهره وری مناسب و بازاریابی محصولات در فضای داخلی و خارجی است و در این زمینه اقدام لازم انجام خواهد شد.

اعلایی تصریح کرد: از آنجا که برخی از واحدهای تولیدی به شکل سنتی و با راندمان پایین کار می کنند ممکن است فضای رقابت را از دست بدهند لذا توصیه می شود ایجاد نام های تجاری شاخص در اولویت برنامه های مدیران واحد های تولیدی قرار گیرد. 

انتهای پیام

 






آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف





منبع