تعمیرات اساسی بدنه بیرونی و داخلی شناور و تعویض ورقهای فولادی به وزن تقریبی ۱۴۰ تن، نصب ۲ دستگاه ژنراتور برق، تعویض بخش ناوبری، تعمیر چرخ دوار و زنجیر لنگرها، طراحی و برداشت دقیق مهندسی درب انبارهای این شناور که در کلاس شناورهای سمور، برای نخستین بار در کشور توسط متخصصان مجتمع کاسپین صدرا انجام شد.
رئیس شورای اداری مازندران تشکیل منطقه آزاد در سه نقطه استان، ظرفیتهای کشاورزی و قرار گرفتن برنج مازندران در بورس کالای کشور را از دیگر امتیازات این استان برشمرد و گفت: همه این فرصتها در کنار اقتصاد دریامحور و راهاندازی کشتیرانی مازندران میتوانند این استان را به شکوفایی اقتصادی برسانند.
انتهای پیام
منبع
به گزارش خبرگزاری برنا از مازندران ، استاندار مازندران، گفت: مقرونبهصرفه بودن حملونقل دریایی فرصت های زیادی را برای افزایش سهمبری مازندران از گردش مالی بازار کشورهای حاشیه دریای خزر ایجاد میکند و بر همین اساس توجه به اقتصاد دریامحور میتواند منجر به ایجاد تحول در اقتصاد کشاورزی این استان شود.
سید محمود حسینیپور افزود: یک فروند کشتی پس از سه ماه کار و تلاش به همت مهندسان ایرانی، به کشتی کانتینر یخچالی تغییر کاربری یافت و امروز به آب انداخته شد.
وی خاطرنشان کرد: مازندران در همه زمینهها نقش ممتازی دارد و همه مواهب خدادادی در این استان جمع شده است. بیش از سه هزار روستا با همت نجیبزادگان روستایی نقش مهمی در تولیدات کشاورزی کشور دارد و رتبه نخست کشور را در تولید ۱۴ محصول داریم. باید از این ظرفیتها با استفاده از حملونقل دریایی بیشتر بهره بگیریم.
روند تعمیرات و تغییرات اساسی بر روی این شناور باری و تبدیل آن به کشتی حمل کانتینر یخچالدار، برای نخستین بار در این مجتمع در شمال کشور، گام بلند و ارزشمندی در راستای رفع نیاز صادرکنندگان مازندران به شناورهای رو_رو به شمار می رود.
کشتی کانیتنری ۲ هزار و ۸۰۰ تُنی جنرال کارگو با نام «نازمهر» که امروز -چهارشنبه ۱۷ آبان- با حضور استاندار مازندران در بندر امیرآباد بهشهر به آب انداخته شد توسط شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) به منظور تسهیل در امور صادرات مازندران جوانسازی شده است.
نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی توسعه دریامحور از سوی مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: مازندران فرصتی بزرگ برای تحقق راهبردهای ابلاغ شده رهبر معظم انقلاب در زمینه توسعه دریامحور دارد و باید از این ظرفیتها بر اساس چشماندازی که ترسیم شده است به بهترین شکل استفاده کنیم.
پیش از این کشتی مورد نظر در بندر انزلی قرار داشت و با توجه به انجام اقدامات لازم برای توسعه صادرات دریایی محصولات مازندران با انتقال کشتی به بندرامیرآباد در مازندران با تلاش متخصصان کشتیساز کشور این کشتی بزرگ بازسازی و ترمیم شد.
استاندار مازندران، روز چهارشنبه ۱۷ آبان ماه در نشست شورای اداری استان با اشاره به فعالیت کشتیرانی مازندران، اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد صادرات محصولات شمال متعلق به مازندران است، اما با وجود این ظرفیت از داشتن کشتیرانی مستقل برخوردار بودیم که با پیگیریها و تلاشهای مستمر این امر محقق شد.