وی ایجاد بازارچههای دائمی عرضه محصولات را یکی از نیازهای فعالین بخش تعاونی و کمکی موثر در هدایت سرمایه ها به سمت مشارکت های مردمی در اقتصاد و تولید دانست.
فرماندار رشت با تاکید بر این مطلب که تشکلهای تعاونی توانایی و شایستگی قرار گرفتن در راس هرم تولید، اقتصاد و اشتغال کشور را دارا می باشند، تصریح کرد: تعاونیها نمونه ای از به کارگیری موفق خرد جمعی و هم افزایی توانمندی های بالقوه اعضاء، برای دستیابی به نتایج بزرگ بوده و زمینهساز تقویت بنیه تولید بوسیله مردمی کردن اقتصاد میباشند.
نماینده عالی دولت در مرکز استان، نیاز به تلاش بیشتر فرهنگی برای شناساندن موقعیت برتر فعالیت های جمعی در مقایسه با فعالیتهای اقتصادی فردی و استفاده از مجموع ظرفیت های روستانشینان را از جمله راهکارهای مناسب در آبادانی و توسعه نواحی روستایی معرفی و بر آمادگی مجموعه فرمانداری رشت و دیگر دستگاههای مرتبط در زمینه ارائه حمایتهای لازم از تعاونگران فعال شهرستان تاکید کرد.
امام پناهی با اشاره به نقش تعاونی ها در بالا بردن ضریب عدالت اجتماعی، اظهار داشت: با فراهم آمدن سرمایه های کلان از تجمیع سرمایههای خرد مردمی در قالب تعاونی، ضمن تحقق برنامه های اشتغالزایی و توانمندسازی حوزه های گوناگون اقتصاد کشور، امکان انجام طرحهای بزرگ و پروژه های قابل اعتنا فراهم خواهد شد.