نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف
سهرابی بیان کرد: برنامه ریزی برای این جشنواره به این صورت است که با در نظر گرفتن از ظرفیتهای مسولان و مردم و هنرمندان و باغداران و فعالین محیط زیست و خبرنگاران شهرستان شورای سیاست گذاری شورای سیاست گذاری جشنواره ها و برنامه های فرهنگی شهرستان را دایر کنیم که این کار می توان در امر مردمی سازی این برنامه ها کمک شایانی کند.
سهرابی عنوان کرد: شهرداری میناب برای حفظ درختان بومی و نماد شهرستان اقدام به کاشت درختان انبه و سایر درختان بومی در بوستانها و میادین کرده است و برای کاشت درخت یاسمین گل هم اقداماتی را با هماهنگی شورای شهر انجام خواهیم داد تا در راستای تجاری سازی این گل خوشبو که یکی از نمادهای مخصوص میناب است اقدام شود.
وی با بیان اینکه در نهمین دوره این جشنواره به دنبال به نمایش گذاشتن پوستر این جشنواره در معرض دید عموم هستیم گفت: نماد پنجشنبه بازار میناب هم یکی دیگر از مواردی است که در صورت آماده شدن برای معرفی در معرض دید قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان ، حبیبالله سهرابی در حاشیه برگزاری نشست هماهنگی و هم اندیشی جشنواره انبه و یاسمین گل اظهار داشت: با توجه به اینکه به فصل برداشت انبه نزدیک هستیم برای برگزاری این جشنواره باید به بررسی ابعاد مختلف پرداخت تا بتوان یک جشنواره باشکوه را برگزار کنیم .
شهرستان میناب با یکهزار و ۷۰۳ هکتار باغ انبه رتبه اول تولید و سطح زیر کشت در استان هرمزگان را به خود اختصاص داده است .
شهردار میناب یادآور شد: مردم میناب همانطور که به برگزاری سوگواره ها و مراسم آئینی ارزش قائل هستند به برگزاری جشنواره های برای استفاده و معرفی فرهنگ و آداب و رسوم این منطقه هم نیاز دارند که انتظار هست در این زمینه همه همکارهای لازم را برای باشکوه برگزار کرد این جشنواره داشته باشند.
شهردار میناب خاطرنشان کرد: از آنجایی که هر شهر برای خود نمادی برای بیان و معرفی خود دارد، نماد و سنبل شهرستان میناب هم انبه و یاسمین گل است که به شکرانه آن در فصل برداشت این جشنواره برگزار می شود و در سال جاری برای برگزاری نهمین دوره آن برنامه ریزی میشود.
انتهای پیام/