هدف‌گذاری تولید سالانه ۳.۵ میلیون تن گوشت مرغ در کشور


آیا این خبر مفید بود؟


انتهای پیام/

آقامیری با اشاره به تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن مرغ در کشور، افزود: برای مدیریت بازار داخلی، توسعه و ثبات بازار صادرات از محل مازاد مصرف داخلی، نیازمند ایجاد ظرفیت جدید در تولید مرغ هستیم، بدین منظور برنامه افزایش تولید برای امسال هدف‌گذاری شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا، سید محمد آقامیری سرپرست وزارت جهادکشاورزی، در نشست قرارگاه امنیت غذایی، گفت: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات صورت گرفته خوشبختانه در تامین گوشت مرغ مورد نیاز داخل به خودکفایی رسیده‌ایم و برای توسعه بازارهای صادراتی با افزایش یک میلیون تنی ظرفیت تولید، به دنبال تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ هستیم.

وی اضافه کرد : ارتقای تولید گوشت مرغ به ۳.۵ میلیون تن، صادرات پایدار را برای تولیدکننده ایجاد می‌کند و نقش پررنگی در دستیابی به امنیت غذایی پایدار در کشور ایفا خواهد کرد.


آقامیری با اشاره به ذخایر کافی کالاهای اساسی در کشور تاکید کرد: بازرسان و رؤسای سازمان‌ها بازار را به شکل مستمر رصد کنند تا کمبود احتمالی به سرعت برطرف و آرامش هم چون روزهای گذشته تداوم یابد.





منبع


|


هدف‌گذاری تولید سالانه ۳.۵ میلیون تن گوشت مرغ در کشور

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف