منبع
آیا این خبر مفید بود؟
طراح چهره مجموعه تلویزیونی «میوه ممنوعه» ادامه داد: گران بودن ابزار متریال گریم نیز هیچ تاثیری در این مباحث ندارد. انتخاب طراح چهره و شخصیت ها به خلاقیت نویسنده باز می گردد و بستگی به فکر و ایده او دارد اما درباره انتخاب بازیگر گاهی اوقات بسیار لازم است که با طراح گریم مشورت شود زیرا یک بازیگر ممکن است برای یک نقش مناسب باشد و به کمک طراحی چهره توانست نزدیک ترین کاراکتر را به شخصیت ذهن نویسنده داشت. انتخاب چهره پرداز در کیفیت آثار نیز تاثیرگذار است.
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف
او افزود: بنابراین همه چیز آشفته و به هم ریخته شده است ما به صورت راحت و آسان به صاحب منصبان این عرصه دسترسی نداریم تا از تجربیات خود برای آنها تعریف کنیم و به دنبال راه حل برای معضلات و ساختن آینده این هنر و عرصه باشیم که به برای نسل آینده مفید باشد تا این هنر و حرفه در دل نسل جدید شکوفا تر شود. اگر ما بتوانیم تجربیات خود را با نسل جدید و آینده به اشتراک بگذاریم می توانیم در عرصه گریم به صورت جهانی فعالیت کنیم اما متاسفانه گریم امروزه در حد یک آرایش انجام می شود.
مهین نویدی در ادامه افزود: انتخاب چهره پرداز مانند انتخاب یک بازیگر است که برای شخصیت ها و کاراکترهای هر فیلمی یک بازیگر و آرتیست به خصوص در نظر گرفته میشود بنابراین کمرنگ تر شدن بهره گیری از این هنر هیچ ارتباطی به تاریخی بودن یا نبودن ژانر فیلم ندارد. گاهی اوقات ما فیلم هایی را تماشا می کنیم که واقعاً گریم های شاهکاری دارند اما تاریخی نیستند و یا فیلم هایی هستند که چهره پردازی ضعیفی دارند. بنابراین تمام این عوامل به مهارت و تجربه چهره پرداز و گریمور باز می گردد.
سال ها پیش که یک اثری در سینما یا تلویزیون تولید می شد تقریباً کسانی در عرصه گریم فعالیت میکردند که تجربه این حرفه را داشتند و به شخصیت پردازی بازیگران میپرداختند یعنی آناتومی و ملیت ها را میشناختند و یک دانشی پشتوانه آن داشتند و برای فعالیت در این حرفه انتخاب می شدند و آن آثر، یک اثر جالبی می شد که مخاطبان را به خود جذب می کرد. یکی از دلایلی که ما فیلم های قدیمی را جالب تر و بهتر میدانیم این است که متاسفانه این هنر آنگونه که باید و در سینما های خارجی شناخته شده در سینمای ایران مطرح نشده است و به شکلی که باید ارزش گذاری شود، نشده است و شناخت آنچنانی از این هنر وجود ندارد.
چهره پرداز فیلم سینمایی «هیس دخترها فریاد نمی زنند» بیان کرد: کسانی که برای انجام این حرفه انتخاب می شوند باید دانش انجام فعالیت در این عرصه را داشته باشند. کمرنگ شدن و کم توجهی به گریم هیچ ارتباطی به تاریخی بودن یا نبودن فیلم و یا سریال ندارد. با توجه به تجربه و دانش گریمور و اینکه چه فعالیت هایی انجام داده است می توانیم گریم مناسبی برای فیلم و یا سریال ها داشته باشیم. کسی که دانش و اطلاعات کافی در این زمینه را داشته باشد تنها با مطالعه فیلمنامه می تواند تشخیص دهد که چه نوع چهره پردازی برای شخصیت ها و کاراکتر های موجود در فیلمنامه مناسب است. تمام این عوامل بستگی به انتخاب درست و متبحرانه چهره پرداز دارد و باید برای هر فیلمنامه چهره پرداز مناسب و با تجربه انتخاب کرد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا؛ هنر گریم آنگونه که باید شناخته نشده و کمتر از آنچه که باید برای این هنر ارزش قائل شده است. در صورتی که گریم حتی در کیفیت تولید آثار نمایشی نیز می تواند موثر باشد اما باتوجه به هزینه های هنگفت، این هنر کمتر در آثار نمایشی سینما و تلویزیون مورد توجه قرار میگیرد.
مهین نویدی در پایان گفت: تیپ سازی و شخصیت سازی مناسب موجب میشود تا بیننده نیز از تماشای آن فیلم یا سریال لذت ببرد زیرا یک نقش باید باور پذیر باشد. در بسیاری از مواقع ما آثاری را می بینیم که برای من باور پذیر نیست در واقع چهره پردازی درست می تواند شخصیت را برای بیننده باورپذیر کند و یک فیلم را به شکوفایی برساند.
انتهای پیام/
|