وی گفت: موضوع آلودگی آب در مزارع پرورش میگو را باجدیت پیگیری می کنیم و نتایج آن را از طریق دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان اعلام خواهیم کرد.
وی از ارسال نمونه های کالاهای وارداتی به آزمایشگاه های سایر مناطق کشور اظهار نارضایتی کرد و گفت: پیگیر راه اندازی آزمایشگاه های مرجع و آزمایشگاه های مورد نیاز جهت صدور تاییدیه های استاندارد در استان هستیم.
وی با بیان اینکه افتخار می کنم که در جمع تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی استان حضور دارم، بیان داشت: دغدغه رئیس کل دادگستری استان همواره رفع مشکلات فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان وتجار است و در دادستانی مرکز استان نیز این موضوع به صورت مستمر پیگیری می شود.
احمدی منش گفت: برخی از مطالبات فعالان اقتصادی جزو وظایف دولت است که بایستی محقق شود و در این خصوص نیز تعامل و همکاری بسیاری خوبی بین دستگاه قضایی و دستگاه های اجرایی شکل گرفته است.
وی تأکید کرد: دستور داده ایم کارت های بازرگانی در استان هرمزگان صادر شوند و حساب های بانکی فعالان و بنگاه های اقتصادی در استان فعال و پرونده های مالیاتی شان هم در استان رسیدگی شود و سهم مالیات استان در پرونده مالیاتی بنگاه های اقتصادی مشترک نیز در استان پرداخت شود.
این مقام قضایی یادآور شد: با استفاده مردم از کارت سوخت شخصی در استان، روزانه یک میلیون و ۳۰۰هزار لیتر مصرف بنزین در استان کاهش یافته است.
در ادامه این نشست، محمدرضا صفا رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی هرمزگان با قدردانی از تعامل خوب رئیس کل دادگستری و دادستان مرکز استان گفت: با پیگیری های اتاق بازرگانی و همراهی دستگاه قضا در استان، از این به بعد جلسات منظمی با دادستان و مجموعه قضایی استان به صورت هفتگی خواهیم داشت و در این جلسات، امورات مرتبط با فعالان اقتصادی استان به صورت کارشناسی شده وتخصصی در اتاق بازرگانی هرمزگان مورد بررسی قرار می گیرد.
علیرضا احمدی منش دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان در جریان این نشست، شنونده دغدغه ها و درخواست های فعالان اقتصادی استان بود.
دادستان بندرعباس در خصوص نهال های آفت زا که از سایر مناطق به استان وارد می شود، نیز گفت: جهادکشاورزی باید نظر کارشناسی خود را در خصوص این موضوع به صورت رسمی اعلام کند تا چاره اندیشی و اقدامات لازم با هماهنگی دستگاه های متولی صورت پذیرد.
احمدی منش اظهار داشت: بسیاری از نیازهای تجار و بازرگانان را در دستگاه قضایی آنالیز و بررسی می کنیم و در حوزه های مختلف ازجمله تأمین کالاهای اساسی و ثبت انبارها، بازشماری کانتینرهای موجود در بنادر استان اقدامات ویژه ای انجام داده ایم.
احمدی منش در بخش دیگری از سخنان خود از پیگیری جهت نصب دستگاه های ایکس ری با هدف مبارزه با قاچاق در خروجی های استان به خصوص ایست و بازرسی شهید میرزایی با همکاری استانداری و دستگاه های امنیتی نیز خبر داد.
وی همچنین با بیان اینکه سود بالای قاچاق سوخت باعث شده است برخی دانش آموزان تحصیل را رهاکرده و به سمت قاچاق سوخت بروند، اظهار داشت: این موضوع باعث می شود که در آینده علاوه بر اینکه برای اداره استان به لحاظ تأمین نیروی انسانی متخصص و تحصیل کرده با مشکل مواجه شویم با تداوم روند فعلی، از صادرکننده سوخت به واردکننده آن نیز تبدیل خواهیم شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان افزود: تفسیر از قانون بایستی به نفع مردم باشد و در این راستا به تسهیل در فرآیندها نیاز داریم و نقش عامل انسانی در بخش های مختلف بایستی کاهش یابد تا فساد به حداقل برسد.
دادستان مرکز استان هرمزگان همچنین طی سخنانی اظهار داشت: مجموعه دستگاه قضایی استان و به ویژه رئیس کل دادگستری استان همواره حامی تولید، صادرات، واردات و تجارت و بازرگانی هستند و برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی تلاش می کنند.
وی گفت: بخشی از مشکلات فعالان اقتصادی به دلیل روندهای موجود و تفاسیر مختلف از قانون است که دستگاه قضایی به صورت حاکمیتی به این مسائل ورود کرده و بسیاری از مشکلات را حل و فصل نموده است.
دادستان بندرعباس همچنین از بررسی موضوع قیمت گذاری بلیت شناورها خبرداد و گفت: در راستای نظارت بر حسن اجرای قوانین و احقاق حقوق عامه، این موضوع تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام /