عطشانی در آخر بیان کرد: سینمای آمریکا بسیار سینمای به روزی است. بیشتر کارهایی که اینجا ساخته میشود یا در ژانر اکشن است یا ماورایی. سینمای آمریکا بسیار کم سراغ موضوعاتی میرود که ما ایرانیها روی آن دست میگذاریم.
عطشانی تاکید کرد: اگر بازیهای جام جهانی بخواهد در سالنهای سینما نمایش داده شود حتما یکسری از ارگانها و اماکن حساسیتهایی به خرج خواهند داد. این بین سوالی پیش میآید. مثلا اگر جوانها فوتبال را در ورزشگاه یا سینما نبینند نمیتوانند در یک رستوران یا یک کافه دور هم جمع شوند؟ همانطور که با رفتن خانمها به ورزشگاه مشکلی پیش نیامد امیدوارم این قضیه هم با سعهصدر حل شود. چرا که نمایش فوتبال در سینما میتواند به این صنعت کمک کرده و باعث خوشحالی و نشاط مردم شود.
کارگردان فیلم سینمایی «دموکراسی تو روز روشن» درباره حضور زنان در ورزشگاه گفت: چندین سال برای ورود بانوان به ورزشگاه مشکل داشتیم تا اینکه این اواخر این مشکل حل شد. رفتن زنها به ورزشگاه جز اینکه باعث شد سکوها مودبتر شوند، شعارهای ناشایست داده نشود و اخلاقیات رعایت شود، چه اتفاق ناگواری را رقم زد؟ این کار فقط باعث شد سالهای زیادی خودمان را در تیررس انتقادات بدی قرار بدهیم.
عطشانی ادامه داد: داستان «ستارهها بدون تاریکی نمیدرخشند» روایتگر یک اتفاق ویژه در آمریکاست که با کالچر اینجا هماهنگی دارد. در واقع کاری که ما در این فیلم کردهایم تلفیقی از یک داستان(شبیه ایرانی) است که در آمریکا میگذرد.
نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف