پیوست فناوری‌های نوین به آموزش‌ عالی؛ هوشمندسازی کمک می‌کند

استفاده از فناوری‌های نوین آموزشی که به هوشمندسازی آموزش‌ها منجر شود به ماموریت ویژه‌ای در دولت سیزدهم بدل شد.

یکی از مخاطبان اصلی این قانون هم جوانان تحصیل کرده یا مشغول به تحصیل در دانشگاه‌ها هستند که به عنوان موتور محرک جامعه شناخته می شوند؛ جوانانی که می توانند با تخصص و دانش خود ایران را برای رویارویی با تحریم‌ها و مشکلات یاری کنند. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم به عنوان متولی تربیت و آموزش این نیروی کارآمد ملی موظف شده است تا فضا را برای فعالیت های علمی و فناورانه آنها مهیا کند.

در همین راستا، هیات وزیران به این وزارت خانه تکلیف کرده است تا با تصویب رشته های جدید یا اصلاح رشته های موجود در تمامی رشته ها پیوست کارآفرینی، مهارت افزایی و اشتغالزایی را منظور کند.


پیوست فناوری‌های نوین به آموزش‌ عالی؛ هوشمندسازی کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ قانون جهش تولید دانش بنیان که حاصل همت و تلاش معاونت علمی و فناوری و همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی است سعی دارد در چهارچوب قانون و تکلیف، دستگاه‌ها را به شکل تخصصی و در قالب ماموریت‌های تعریف شده موظف به گام برداشتن در مسیر توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری کند.





منبع

همچنین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف است استفاده از فناوری های نوین آموزشی همچون واقعیت افزوده، واقیعت مجازی و آموزش مجازی در محیط های هوشمند را در کنار آموزش های حضوری ظرف 6 ماه از تاریخ ابلاغ این آیین نامه را تصویب و اجرایی کند.


بخوانید:  عزم دولت تکمیل طرح های نیمه تمام و گره گشایی از مشکلات مردم است



|