چگونه کلم می‌تواند بر قند خون تأثیر بگذارد؟



به گزارش برنا؛ برای جلوگیری از افزایش گلوکز خون، مصرف کلم همراه با غذا به حفظ بار گلیسمی طبیعی کمک می‌کند.

کلم می‌تواند جذب قند در خون را کند کند. کلم دارای شاخص گلیسمی پایینی است که نشان می‌دهد قند خون را بسیار آهسته بالا می‌برد. این شاخص گلیسمی پایین به دلیل مقدار فیبر، آب، نشاسته کم و سایر مواد مغذی موجود در آن است.

به دلیل وجود گلوکوروفانین موجود در این غذا، هنگام مصرف به سولفورافان تبدیل می‌شود که تولید گلوکز را به روشی مشابه متفورمین، یکی از پرمصرف ترین داروها در درمان دیابت، کنترل می‌کند.

 



منبع

بخوانید:  سرنگونی یک فروند ام کیو ۹ ریپر آمریکایی دیگر توسط ارتش یمن