کدام ویتامین ها دشمن جدی کرونا هستند؟

وی تصریح کرد: گوشت‌های قرمز حاوی چربی‌های اشباع بوده و میزان التهاب بدن را افزایش می‌دهد؛ لذا ترجیحا مصرف آن را باید محدود کنیم، مصرف انواع مغزها مانند گردو و پسته نیز به دلیل دارا بودن ریزمغذی‌های مناسب، در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش به سزایی دارد.

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: نیازهای تغذیه‌ای ما می‌تواند در زمان ابتلا به ویروس کرونا کمک کند این بیماری را به شکل حاد و شدید نگیریم و بتوانیم شرایط را راحت‌تر تحمل کنیم.

وی افزود: همچنین روغن مصرفی در این ایام باید از نوع روغن‌های گیاهی نظیر کانولا و روغن زیتون به دلیل داشتن امگا ۳ و ویتامین E در پخت و پز غذا و سالاد باشد.

 

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: عادت‌های غذایی مناسب با تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن، باعث می‌شود راحت‌تر بتوانیم در صورت ابتلا با ویروس کرونا کنار بیاییم.

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف





منبع


آیا این خبر مفید بود؟

کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: مصرف پروتئین‌هایی که دارای ارزش بیولوژیکی بالایی هستند مانند سفیده تخم مرغ و یا پروتئینی که در انواع گوشت‌ها وجود دارد؛ ترجیحا گوشت‌های سفید مانند مرغ یا گوشت ماکیان و ماهی می‌تواند تامین‌کننده نیاز پروتئین بدن باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ صغری راغبی، در خصوص رژیم غذایی مناسب در ایام شیوع ویروس کرونا گفت: عادت‌های غذایی مناسب که موجب تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود، نقش بسزایی در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های تنفسی از جمله بیماری ویروس کرونا دارد که بدین منظور باید بدن از یک تغذیه سالم و صحیح برخوردار باشد.



کدام ویتامین ها دشمن جدی کرونا هستند؟