۳۰ساله‌ها مراقب این بیماری باشند!


آیا این خبر مفید بود؟

وی در پایان در خصوص تأثیر ژنیک در بروز سکته قلبی، گفت: خیلی خیلی زیاد ژنیک در بروز سکته قلبی تأثیر دارد، این نکته بسیار مهم است، اگر کسی پدرش زیر ۵۰ سال سکته کرده است، این فرد خودش ۳ برابر نسبت به همسالانش بیشتر در معرض سکته است، یا اگر مادرش زیر سن ۶۵ سالگی سکته کرده باشد باز هم ۳ برابر بیشتر از همسالانش در معرض خطر است. اگر هر دو با هم در همین حدود سن، سکته کرده باشند پس برای فرد می‌شود ۹ برابر، پس ژن خیلی مهم است. باید برای هر کودکی که به دنیا می‌آید شناسنامه بهداشتی درست کنیم؛ یعنی بگویم افراد خانواده دچار چه پیش سابقه بیماری بودند و هستند تا آینده این کودک را کم کم بتوانیم از نظر سلامتی بررسی کنیم و بدانیم چه تغذیه‌ای باید داشته باشیم و در آینده چه کارهایی برایش باید انجام دهیم.





منبع

وی در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر مهم‌ترین عوامل در بروز سکته قلبی چیست، افزود: از همه مهم‌تر استرس و هیجان و افکار بد است که بهتر است هیچ وقت در حین غذا خوردن اخبار بد را گوش ندهیم و نبینیم. استرس عامل مهمی است مثلاً رگ‌ها از بدو تولد شروع به تنگ شدن می‌کنند. در حال حاضر رگ‌های قلبی بالای ۳۰ ساله‌ها ۴۰ الی ۵۰ درصد تنگ است و با یک استرس یا یک خبر بد و ناراحتی، رگ‌ها اسپاسم می‌کنند و متأسفانه منجر به سکته قلبی می‌شود. آنژیو که می‌کنیم می‌فهمیم رگ فقط ۴۰ درصد گرفته بوده است؛ ولی قسمت زیادی از قلب از بین رفته است. بنابراین، در حین غذا خوردن از اخبار بد دوری کنیم و حرف‌های شیرین بزنیم.

بخوانید:  اگر دیابت دارید حتما آووکادو بخورید

این متخصص قلب و عروق گفت: والدین هم از دوران کودکی فکر می‌کنند، کودک سنگ هم بخورد آب می‌کند که این یک باور غلط است؛ چون تمامی رگ‌های قلب، از بدو تولد، شروع به تحلیل رفتن می‌کند و هر چه ما چربی مصرف کنیم بعداً باعث مشکلات می‌شود.، از این رو، والدین باید حواسشان باشد که این قضیه صدایش بعدها در می‌آید و کم کم رگ‌ها تنگ می‌شود و وقتی به ۳۰ الی ۴۰ سال رسید تازه وقتی فرد مهندس، نقاش و … شده است، آنجایی که باید بازدهی داشته باشد حالا باید خرج درمان کنیم؛ ولی دیگر آن کارایی سابق را ندارد.

به گزارش برنا؛ منوچهر قارونی، با بیان اینکه بعد از تصادفات، بیش‌ترین عامل مرگ و میر در کشور ما، سکته قلبی است، افزود: متأسفانه سن سکته قلبی که سابقاً ۶۰ و ۷۰ سالگی بود در حال حاضر به ۳۰ الی ۴۰ سال رسیده است و این نشان می‌دهد که ما باید مراقب این بیماری و خودمان به طور ویژه، در وزن و تغذیه، باشیم.



۳۰ساله‌ها مراقب این بیماری باشند!