وی گفت: هدف از اعطای این تسهیلات، افزایش تولید، ایجاد فرصت های شغلی و تثبیت اشتغال به منظور استفاده از ظرفیت واحدهای تولیدی نیمه تمام، نیمه فعال و غیرفعال راکد و بلاتکلیف در قالب توسعه و تکمیل با اولویت طرح های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد و سرمایه در گردش بر مبنای ۱۰ رسته فعالیت های اولویت دار در بخش کشاورزی است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآورشد: مابقی طرح ها در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی، شیلات، آبزیان و خدمات توسعه کسب و کارهای کشاورزی، توسعه مکانیزاسیون، مدرن سازی، دانش بنیان و استارت آبی کشاورزی و جهش تولید در دیم زارهاست.
این مسئول بیان کرد: رسته های اولویت دار بخش کشاورزی شامل محصولات گلخانه ای، محصولات باغی، شیلات و آبزیان، گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، پرورش و فرآوری دام، طیور و زنبور عسل، خدمات دامپزشکی و گیاه پزشکی، خدمات فنی و مشاوره ای مرتبط با کشاورزی، خدمات مکانیزاسیون و مدرن سازی کشاورزی و فعالیتهای آب و خاک است.
تبسمی اظهارداشت: همچنین صاحبان ۷۶ طرح با اعتبار ۱۷۳ میلیارد و یکصد میلیون تومان موفق به دریافت تسهیلات شده اند.
تبسمی تصریح کرد: شهرستان قزوین با مبلغ ۴۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بیشترین جذب را در استان داشته است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا از قزوین؛ حمیدرضا تبسمی در این باره اظهارداشت: تعداد ۳۴۰ طرح کشاورزی در استان قزوین برای استفاده از تسهیلات بند «الف» تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ به بانک های عامل معرفی شدند.
تبسمی افزود: این تعداد طرح کشاورزی با مبلغ یک هزار و ۹۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به بانک های عامل کشاورزی، صندوق کارآفرینی امید و توسعه تعاون معرفی شدند.