افتتاح نخستین آشپزخانه طرح اطعام حسینی در تهران

مدیرکل کمیته امداد استان تهران تصریح کرد: سال گذشته با همکاری خیران و آشپزخانه های اطعام حسینی بالغ بر ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذای گرم تهیه و میان نیازمندان توزیع شد.

وی افزود: همزمان با این مراسم آشپزخانه های طرح اطعام حسینی در استان تهران به صورت همزمان به بهره‌برداری می‌رسند.


|

افتتاح نخستین آشپزخانه طرح اطعام حسینی در تهران





منبع

وی با اشاره به اینکه تلاش میکنیم تعداد آشپزخانه های طرح اطعام حسینی در سراسر استان افزایش یابد، خاطرنشان کرد: آشپزخانه‌های اطعام حسینی با همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و مردم نوعدوست و خیر در سطح استان اقدام به طبخ غذای گرم و توزیع بین نیازمندان خواهند کرد.

  سیدابوالفضل پرپنچی مدیرکل کمیته امداد استان تهران در این آیین، اظهار کرد: طرح “اطعام و احسان حسینی” در قالب طبخ و توزیع غذای گرم و همچنین تهیه، بسته‌بندی و توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان و با استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری از اول محرم آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.

پرپنچی، بیان کرد: سال گذشته ۱۳۲ آشپزخانه در ماه محرم و صفر اقدام به طبخ غذای گرم برای نیازمندان داشتند که تلاش ما این است که این رقم در سال جاری با همکاری نیکوکاران افزایش یابد.

پرپنچی با اعلام روش‌های مشارکت‌های مردمی در طرح اطعام حسینی، تاکید کرد: مردم نیکوکار می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۱*۰۲۱*۸۸۷۷* ، سامانه تلفن گویا ۷۳۵۵_۰۲۱ و درج عدد ۱۴ و همچنین شماره کارت کمک‌های خود را به دست نیازمندان برسانند.

بخوانید:  فیلم‌‌های سینمایی امروز تلویزیون

آیا این خبر مفید بود؟



مدیرکل کمیته امداد استان تهران از آغاز طرح اطعام و احسان حسینی از اول محرم آغاز شد و گفت: این طرح تا پایان ماه صفر ادامه دارد.