افزایش 50 درصدی اشتغال مستقیم صنایع غذایی


آیا این خبر مفید بود؟

بختیاری با اشاره به اینکه کاهش سرمایه گذاری در صنایع، در کاهش رشد اقتصادی نیز تأثیرگذار است، گفت: بر اساس آمارها و شاخص‌های رسمی منتشر شده، دهه ۹۰ دهه سوخته برای صنعت است، چون میانگین رشد اقتصادی نزدیک به صفر بوده و رشد اقتصادی متناسب با هدف گذاری انجام شده در اسناد بالادستی پیش نرفته است.


 


افزایش 50 درصدی اشتغال مستقیم صنایع غذایی

نایب رئیس سندیکای صنایع کنسروسازی با اشاره به کاهش سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی در بخش صنعت از جمله صنایع غذایی‌, افزود: در دو سال گذشته ضریب استهلاک سرمایه از میزان سرمایه گذاری در صنعت پیشی گرفته و صنعت غذایی نیز از این مشکل مستثنی نبوده است.

نایب رئیس سندیکای صنایع کنسروسازی گفت: نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم در صنایع غذایی فعالیت می‌کردند که این آمار در حال حاضر به بیش از ۶۰۰ هزار نفر رسیده است.

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف





منبع

انتهای پیام/ 

بخوانید:  تجلیل از احیاکنندگان اورژانس یزد با حضور خدام آستان قدس رضوی

بختیاری نقش صنایع غذایی در توسعه صادرات غیرنفتی را، مزیت دیگر این صنعت عنوان کرد و گفت: اگرچه این صنعت در بسیاری از کشورها سهم عمده‌ای از توسعه صادرات را به خود اختصاص داده است، اما در کشور ما با وجود ظرفیت‌های بسیاری که وجود دارد، از حدود سال ۱۳۹۶ شاهد کاهش صادرات صنایع غذایی هم از لحاظ وزنی و هم از لحاظ ارزشی بوده ایم و میزان صادرات به لحاظ ارزشی طی ۵ سال گذشته ۶۰۰ میلیون دلار کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: بیش از چند برابر این آمار نیز اشتغال غیرمستقیم در این صنعت وجود دارد و اگر حمایت‌های مناسبی از این صنعت صورت گیرد‌, صنایع غذایی می‌تواند سهم بیشتری از اشتغال کشور را به خود اختصاص دهد.


|