امنیت بالای فروشندگان لوازم خانگی غیرمجاز در فضای مجازی





منبع

پازوکی ادامه داد: در قراردادهایی که با خریدار بسته میشود ذکر می شود که بعد از یک دوره زمانی، کالایش تحویل داده می‌شود.اما در سال 98 و 99 این معضل افزایش یافت و حتی کسبه با نمایندگی محصولات قرارداد می‌بست و در زمان موعد کالا را دریافت نمیکرد.

شراره کامرانی، جامعه شناس اقتصاد و توسعه در گفتگویی، با اشاره به برخی خلاهای قانونی در فضای مجازی، افزود: عرضه جنس قاچاق در این بازارها نسبت به بازارهای سنتی، امنیت بیشتری دارد و عرضه کنندگان محصول در این بازارها نسبت به بازارهای رسمی و فیزیکی، هزینه کمتری را متحمل می شوند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوزم خانگی گفت: اما در فضای مجازی به دلیل عدم نظارت و رصد فروشنگان مجازی هر نوع کالایی که بخواهند را به راحتی به فروش میرسانند خواه قاچاق باشد خواه قانونی، چرا نظارتی بر فضای مجازی نیست؟ چرا کالا در سطح شهر باید با تخیر به دست مصرف کننده برسد اما در فروشگاه های مجازی از هر مدل چندین نوع وجود داشته باشد؟

این فعال حوزه لوازم خانگی با عنوان اینکه این رویه لزوما به معنای همدستی سایت های رسمی با قاچاقچیان نیست، گفت: اما به هرحال به دلیل عدم احراز تخصصی متقاضیان این نوع پنل ها، شاهد هستیم که سایت ها و درگاه های معتبر هم به محل خرید و فروش کالای قاچاق تبدیل شده اند.

طی ماه‌های گذشته در فضای مجازی به دلیل عدم نظارت و رصد بر فروشندگان لوازم خانگی، هر نوع کالای قاچاق و غیر استاندارد را به راحتی به فروش می‌رسانند و متاسفانه نظارتی بر عملکرد این فروشندگان انجام نمی‌شود

بخوانید:  رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد


امنیت بالای فروشندگان لوازم خانگی غیرمجاز در فضای مجازی

انتهای پیام/