انجیردندانها را نیز سفید و جرمگیری می کند و درهنگام ورم لثه موجب تسکین درد و رفع التهاب می شود . این میوه التهابات تنفسی مانند ذاتالریه، آسم و تنگی نفس را بهبود میبخشد. سوپ انجیر هم برای افزایش شیر در زنان شیرده مفید است.
این میوه در دفع اوره و چربی خون موثر است و به علت داشتن فیبر به عملکرد روده کمک میکند؛ این عمل مانع بروز یبوست میشود. وجود گوگرددر انجیر نیز باعث ازدیاد مو شده و از ریزش آن جلوگیری کرده و شوره سر را درمان میکند..
انتهای پیام/
به گزارش خبرگزاری برنا؛ انجیرمنبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است . این دو آنتی اکسیدان در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا میکنند. انجیر همچنین حاوی طیف گستردهای از دیگر ویتامینها است مصرف این میوه به افزایش وزن ، درمان سوء هاضمه کمک و تعرق و ادرار را زیاد می کند . انجیرابتلا بیماریهای کلیه ، سرخک ، مخملک و آبله ، التهاب مجاری دستگاه تنفسی و ذات الریه را کاهش می دهد .
انجیربه علت داشتن پتاسیم به کنترل فشار خون کمک میکند. کمبود پتاسیم بویژه زمانی که با افزایش مصرف سدیم همراه باشد میتواند منجر به فشار خون بالا شود..
|