مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تغییر شیوههای زندگی و افزایش استفاده از غذاهای آماده و تنقلات غیرسالم (از نظر وجود ریزمغذیها) از جمله استفاده از ساندویچهای آماده، سوسیس و کالباس، بیسکویت و کیکهای آماده و نوشابه، موجب کاهش ریزمغذیها در بدن کودکان و نوجوانان میشود، خاطرنشان کرد: کودکان و نوجوانان باید مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیازشان را با تغذیه از مواد طبیعی مانند شیر و دیگر لبنیات، میوه و سبزیجات تازه و همچنین مواد پروتئینی مانند مرغ، ماهی، گوشت، تخممرغ، نان سبوس دار و غلات به دست بیاورند.