بوبن میگوید: «احساسی که خوردن گوشت خام به من میدهد را دوست دارم. وقتی از گلو پایین میرود روحت تازه میشود. گوشت خام میخوری، درست همانطور که یک حیوان قرار است این کار را بکند و برای همین لذت بخش تر است.»
بوبن میگوید: «هر چیزی که من میخورم خام است. گوشت بره خام میخورم که کمتر از همه مورد علاقه ام است چون طعمش قوی و کم چربی است. گوشت گاو خام و سینه مرغ خام از خوراکی های مورد علاقه ام هستند. گوشت خوک کمی بی مزه است و برای همین هرازگاهی آن را میخورم. بهترین چیزی که خوردم بز خام بود، چون فوق العاده لطیف است.»
بوبن ۴۰ ساله اصرار دارد که رژیم غذایی منحصر به فردی که دنبال میکند هرگز باعث بیماری اش نشده و او همیشه و هنوز وقتی به توالت میرود حواسش هست که وجود کرم ها را بررسی کند.
او معتقد است که یک عمر ما را شستشوی مغزی دادهاند که باید غذای پخته مصرف کنیم و پختن گوشت میتواند باعث اضافه شدن سموم به آن شود. بوبن میگوید: «وقتی گوشت پخته میخوردم احساس سلامتی نمیکردم و در بدنم احساس سنگینی میکردم. بعد از نزدیک به دو سال این روند عادی میشود. من حتی از نظر ذهنی هم متعادل تر و شادتر از گذشتهام.»