کارشناسان تغذیه بر این باورند افراد اگر قصد کاهش وزن دارید، بههیچوجه نباید گروه نان را از برنامه غذایی خود حذف کنید. زیرا با حذف این مواد دچار سوءتغذیه میشوید. همچنین کارشناسان معتقدند نانهای سبوسدار برای کاهش وزن خوب است و قند خون را ثابت نگه میدارند. این امر از ابتلا به چاقی و اضافه وزن پیشگیری میکند. حتما تا به حال متوجه شدهاید که کیفیت نان به نوع آرد بستگی دارد. در صنعت نان، آرد گندم به چهار روش مختلف تولید و مصرف میشود.
در ادامه این نانها را بررسی میکنیم.
نان سنگک: تازگی نان سنگک را از آرد کامل بدون سبوس درست میکنند. این نان یک سر و گردن از بقیه نانهای ایرانی بالاتر است. چراکه آن را از آرد کامل درست میکنند. آرد کامل آردی است که سبوسهای گرفته نشده باشد. اگر قصد کاهش وزن دارید نان سنگکی را انتخاب کنید که آن را با آرد سبوس دار پخت کرده باشند. هر کف دست از نان سنگک ۷۵ تا ۸۰ کالری دارد.
نان سنگک بهترین نان برای لاغری است.
آرد کامل، آرد خبازی، آرد ستاره و آرد نول. آرد کامل در تهیه نان سنگک و نان سبوسدار به کار میرود. در این نوع آرد پوسته گندم را در زمان آسیاب شدن از دانه جدا نمیکنند و بالاترین ارزش غذایی را دارد. نانی که از آرد سبوسدار درست شده باشد بهترین نان برای لاغری و کاهش وزن است.
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف