بعد از خرید ماهی قرمز حتما این کارها را انجام دهید!





منبع

در این اطلاعیه توصیه شد: پس از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام کرده و ماهی‌ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند؛ ظروف حمل یکبار مصرف در کیسه زباله سربسته قرارگیرد، آب حمل و آب تعویضی ماهی مستقیماً در شبکه فاضلاب تخلیه شود و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری شود، با توجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده، حداقل ۲۴ ساعت قبل از خرید، ظرف نگهداری ماهی آماده شود، در صورت استفاده از آب شهری، باید قبل از استفاده ماهی چند ساعت در هوای آزاد به منظور کلر زدایی قرار داده شود، ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد، میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر است، بهترین دمای نگهداری ماهی ۲۲-۲۶ درجه سانتیگرد است، غذای ماهی قرمز از فروشگاه‌های عرضه ماهی زینتی تهیه شود، به منظور تعویض آب هربار ۲۵ درصد کل آب تعویض شود و از تعویض یکباره آب خودداری شود، در هنگام تعویض آب و… نیازی به دستکاری ماهی نمی‌باشد اما در صورت لزوم و بخصوص در افرادی با سابقه بیماری و یا حساسیت‌های پوستی از دستکش استفاده شود.

بخوانید:  دستیابی دانشمندان چینی به دمای فوق پایین با استفاده از ماده ابرجامد

 





نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف