بهبود اشتغال روستایی و امنیت غذایی با اجرای تامین مالی زنجیره‌ای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری برنا، حمید آذرمند مدیر اداره تامین مالی زنجیره تولید بانک مرکزی اظهار داشت: با همکاری بانک‌ها و وزارتخانه‌های تخصصی به ویژه وزارت جهاد کشاورزی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شیوه نامه تأمین مالی کشاورزی قراردادی تهیه و تدوین و به شبکه بانکی کشور ابلاغ شد. 





منبع

براساس این گزارش، «کشاورزی قراردادی» روشی از تولید است که از طریق آن، تولیدکننده (اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی که به صورت مستقیم یا از طریق تشکل تولیدی معین، بر اساس قرارداد با مجری طرح، به تولید محصول می‌پردازند) از طریق عقد قرارداد با یک مجری طرح، نسبت به تولید محصولات کشاورزی اقدام می کند.

حمید آذرمند اعلام کرد: در همین راستا به منظور آشنایی مدیران ارشد نظام بانکی و فعالان این حوزه و دستگاه های اجرایی مرتبط در روز ۱۱ مرداد آئین رونمایی از شیوه نامه تأمین مالی کشاورزی قراردادی برگزار می شود.  در این همایش روش‌ها، نقشه راه و هماهنگی‌های لازم جهت اجرای سراسری و گسترده این شیوه تأمین ممالی جدید را مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

تأمین مالی در کشاورزی قراردادی مشتمل بر تأمین مالی تولیدکنندگان برای کشت و تهیه نهاده‌های تولید، تأمین مالی مجری با هدف تکمیل زنجیره ارزش، خرید نهاده‌ها، مواد اولیه، ماشین‌آلات و اقدامات توسعه‌ای و تأمین مالی در راستای ارایه خدمات آموزشی، فنی، توسعه‌ای، دانش‌بنیان و تحقیقاتی برای ایجاد ارزش افزوده در طرح خواهد بود.

بخوانید:  اوقات شرعی آبادان و خرمشهر در 9 فرودین ماه 1403 + دعای روز هفدهم ماه رمضان
بهبود اشتغال روستایی و امنیت غذایی با اجرای تامین مالی زنجیره‌ای کشاورزی

مدیر اداره تامین مالی زنجیره تولید بانک مرکزی گفت: با اجرای روش تأمین مالی کشاورزی قراردادی شاهد بهبود اشتغال روستایی، بهبود امنیت غذایی کشور، افزایش کارآیی تخصیص منابع و کاهش فشار بر ترازنامه بانک‌ها در حوزه تأمین مالی کشاورزی و اشتغال روستایی خواهیم بود.

|