بودجه فرهنگی شهرداری نورآباد بسیار کم است


آیا این خبر مفید بود؟

شهردار نورآباد در پایان در خصوص بودجه این سازمان نیز گفت: در سال ۱۴۰۰ بودجه مصوب ما ۳۸ میلیارد تومان بود که وصول شد و در سال ۱۴۰۱ با توجه به تورمی که در کشور بوده است و همچنین افزایش دستمزد کارگران این بودجه به سقف ۷۰ میلیارد تومان رسیده است لذا تلاش می‌کنیم بتوانیم این بودجه را وصول کنیم.

گودرزی، یکی دیگر از مشکلات این شهر را نبود درآمد پایدار برای شهرداری عنوان کرد و گفت: این مسئله باعث شده است که نتوانیم به برنامه‌ریزی‌های مدنظر خود برسیم چرا که درآمد پایدار نداریم تا بتوانیم تأمین اعتبار داشته باشیم.

شهردار نورآباد اظهار کرد: مشکل دیگر این عدم موفقیت در جذب سرمایه‌گذار است گرچه طرح‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری به صورت مشارکتی داریم اما این مسئله میسر نشده است تا بتوانیم درآمد پایدار برای شهرداری تعریف کنیم لذا از همین‌جا از سرمایه‌گذاران دعوت می‌کنیم تا برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های این شهرستان به خصوص در بحث گردشگری حضور یابند.

وی همچنین به مباحث عمرانی این شهرستان اشاره کرد و افزود: حدود ۲۵۰ هزار متر مربع در شهر نورآباد معبر خاکی داریم که زیبنده شهر نیست لذا اولویت ما آسفالت معابر خاکی است.

شهردار نورآباد در ادامه به وضعیت ساختمان این سازمان اشاره کرد و گفت: ساختمان شهرداری در اغتشاشات آبان سال ۹۸ به طور کامل سوخت و اکنون قابلیت سکونت ندارد به همین دلیل ما در ساختمان قدیم فرمانداری منتقل شدیم. گرچه استاندار فارس در نخستین سفر استانی خود به این شهرستان قول دادند تا از محل بودجه مدیریت بحران ۴ میلیارد برای ساخت ساختمان شهرداری کمک کنند اما هنوز این بودجه محقق نشده است.

بخوانید:  میزان ورودی سدهای پنجگانه تهران افزون بر ۴۸ میلیون متر مکعب شد

وی با بیان اینکه متأسفانه در بحث فرهنگی اعتبارات خوبی نداریم، افزود: ما علاقه داریم در امور فرهنگی فعال‌تر باشیم اما متأسفانه هر برنامه‌ای که بخواهیم اجرا کنیم، نیاز به بودجه دارد در صورتی که بودجه فرهنگی ما بسیار کم است. اگرچه در سال ۱۴۰۰ این بودجه حدود ۳۸ میلیون تومان بود و امسال این رقم به ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است، اما باز هم با این بودجه نمی‌توان برنامه‌های فرهنگی را به طور کامل اجرا کرد.

گودرزی از فعالیت یک فرهنگسرا در این شهرستان که متعلق به آموزش و پرورش است، خبر داد و افزود: به طور کلی و به صورت میانگین وضعیت مالی مردم در این شهرستان خوب است اما روحیه مشارکت در ساخت و ساز شهری و رفع مشکلات شهری کم است.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، باقر گودرزی در نشست خبری با خبرنگاران در خصوص فعالیت‌های فرهنگی این سازمان گفت: یکی از خدماتی که باید شهرداری به مردم ارائه دهد، در بحث فرهنگی است که در این راستا علاوه بر فعالیت‌های عمرانی، مباحث فرهنگی را هم دنبال می‌کنیم و در اهمیت این بحث همین بس که اگر در مسائل فرهنگی بودجه و اعتباراتی داشته باشیم، شاید کمتر نیاز باشد که بر روی مسائل عمرانی و همچنین خدماتی کار کنیم زیرا بسیاری از مسائل به اخلاق و رفتار شهروندی بازمی‌گردد.

گودرزی ادامه داد: ارزش افزوده‌ای که از طرف دولت به شهرداری‌ها پرداخت می‌شود، ارتباط مستقیم با تورم دارد اما متأسفانه ارزش افزوده در سال ۱۴۰۱ هم به صورت نامرتب و هم بسیار کمتر تحویل شهرداری‌ها می‌شود که این هم یکی از مشکلاتی است که در تمام شهرداری‌ها وجود دارد و مختص شهرداری نورآباد نیست.

بخوانید:  بررسی درخواست افزایش تعداد پرستاران در حضور وزیر بهداشت
 





وی ادامه داد: در همین راستا مکانی در میدان جمهوری برای سرمایه‌گذاری تعریف کردیم که یک ساختمان ۶ طبقه در کاربری‌های مختلف تجاری، اداری، رستوران و غیره است و برای آن به دنبال سرمایه‌گذار هستیم.

شهردار نورآباد همچنین گفت: اکنون سرانه فضای سبز در نورآباد باید به ازای هر نفر ۱۵ متر مربع باشد یعنی باید ۹۰ هزار هکتار فضای سبز داشته باشیم در صورتی که اکنون ۵۵ درصد سرانه فضای سبز داریم و حدود ۴۵ درصد فضای سبز کم داریم.

گودرزی یکی از معضلات این شهر را یادآور شد و گفت: با توجه به اینکه شهر نورآباد در جاده ترانزیتی میان استان‌های فارس و خوزستان قرار دارد و فاقد کمربندی است، به همین دلیل در میدان جمهوری اسلامی این شهر همیشه گره ترافیکی داریم و این یکی از بزرگترین معضلات این شهر است البته برای رفع این مشکل اقدامات و مکاتباتی از طرف شهرداری با مسئولان، فرمانداری، نماینده شهرستان و وزارت راه و شهرسازی صورت گرفته است و امیدواریم ظرف دو سال آینده یک روگذر در این میدان احداث شود تا مشکل ترافیکی آن حل شود.

بخوانید:  افتتاح پروژه های سلامت استان مازندران با حضور وزیر بهداشت

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف



منبع

گودرزی تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات ما این است که طرح تفصیلی شهر به دلایل مختلف بسیار دیر اعلام شده است و به همین دلیل ساخت و سازهای غیرمجاز در این شهرستان وجود دارد که موجب شده است مسئله شهرسازی با مشکلاتی از قبیل دفع آب‌های سطحی مواجه شود و با کوچکترین بارشی آب در مرکز شهر بالا آید که راه حل آن تأمین اعتبار برای طرح جذب و دفع آب‌های سطحی است.