به گزارش برنا؛ محققان دانشگاه سی چوآن به بررسی این موضوع پرداختند که آیا پروبیوتیکها {در ماست، نان خمیر ترش و سوپ میسو} میتوانند پروتئینهای مسئول بوی بد را مانند باکتریهای بد دفع کنند.
دکتر لونگ جیانگ لی، نویسنده این مطالعه، از دانشگاه سیچوان در چین، گفت: پروبیوتیکها ممکن است از تجزیه اسیدهای آمینه و پروتئینها توسط باکتریهای بی هوازی در دهان جلوگیری کنند، بنابراین تولید محصولات جانبی بدبو را محدود میکنند.
اما محققان در تفسیر یافتههای خود جانب احتیاط را لحاظ کردند چرا که میزان نمونه مطالعات وارد شده کوچک و برخی از دادهها ناقص بود.
دورههای بررسی نیز دو تا 12 هفته طول کشید.
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف