تناسب و توازن در بخش معدن وجود ندارد/ دولت به جای تصدی‌گری، تنظیم‌گری کند


|

تناسب و توازن در بخش معدن وجود ندارد/ دولت به جای تصدی‌گری، تنظیم‌گری کند

وی در ادامه افزود: نظام حکمرانی باید در این بخش ساختار حقوقی، مولفه‌‍‌های حکمرانی مطلوب از جمله ریل‌گذاری مناسب، شفافیت در مصوبات و مشارکت دادن بخش خصوصی و مردم را در رقابت‌ها مدنظر قرار دهد. از طرف دیگر دولت باید به تنطیم‌گری به جای تصدی‌گری در مدیریت این بخش ورود کند. 

بخوانید:  ناصرالدین شاه دارنده اولین تلفن همراه در ایران + عکس

غلام‌عباس ترکی معاون حقوق عامه دادستان کل کشور در این همایش ضمن تبریک روز معدن گفت: اهمیت معدن در توسعه پایدار و رشد اقتصادی محرز بوده طوریکه سرمایه‌گذاری در بخش معدن و حمایت از فعالان این بخش برای تولید ثروت و تاب‌آوری در مقابل تهدیدها و تحریم‌های حاکم بر کشور منجر به ایجاد ارزش افزوده بالا و درآمد اقتصادی خواهد شد. 

به گفته ترکی تناسب و توازن لازم به ویژه در واحدهای استانی در پاسخگویی به نیازهای بخش معدن در مجلس و وزارت صمت وجود ندارد. 






منبع

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور گفت: همه تلاش‌های صورت گرفته در بخش معدن متناسب با ظرفیت کشورمان نیست و بازدهی کمتر از ۱ درصد با توجه به اینکه ۷ درصد معادن دنیا در کشور ما قرار دارد، بسیار پایین است.

تعارض در حکمرانی نظام معدن در میان دستگاه‌های دولتی ترکی ضمن اشاره به مشکلات زیاد در بخش‌های مختلف از جمله نظام حکمرانی، تأمین مالی، ماشین‌آلات راهسازی، مشکلات محیط زیستی، مشکلات حقوقی و قضایی گفت: اصل تعارض در حکمرانی نظام معدن بیشتر بین دستگاه‌ها است که باید چاره‌اندیشی شود. 

به گفته وی بکارگیری معدنکاری هوشمند باید جایگزین روش‌های سنتی شود.

نماینده قوه قضاییه در بخش معدن ضمن اشاره به اینکه توسعه قابل ملاحظه‌ای در فعالیت‌های بخش معدن بعد از انقلاب انجام شده، بیان کرد: اما به نظر می‌رسد همه تلاش‌های صورت گرفته در بخش معدن متناسب با ظرفیت کشورمان نیست و بازدهی کمتر از ۱ درصد با توجه به اینکه ۷ درصد معادن دنیا در کشور ما قرار دارد، بسیار پایین است. همچنین روند واقعی سرمایه‌گذاری در بخش معدن روند نزولی داشته است. 

بخوانید:  افتتاح چمن طبیعی و سکوی تماشاگران ورزشگاه شهید عضدی رشت