توقف رشد کودک و نوجوان با سبک «تربیت استبدادی»

انتهای پیام/





این روانشناس تربیت را امری حساس، پر استرس و مهم دانست و افزود: بدون شک اگر والدین در این فرآیند به قدر کافی از عشق، آگاهی، صبر و دانش برخوردار نباشند، نمی توانند گذر موفقی داشته باشند. هر اندازه که دقت نظر و هم اندیشی پدر و مادر مطابق شرایط روانی فرزندان پیش برود، پذیرش بچه ها هم بیشتر خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه تربیت یک جریان مستمر با هدف رشد جسمانی و روانی بچه هاست، گفت: کار والدین و مربیان این است که استعداد بچه ها را شکوفا کنند، نه اینکه آنچه را خود می خواهند به کودک تحمیل کنند، من مراجعی داشتم که پزشک بود اما خودروی خود را به تاکسی تبدیل کرده بود و مسافرکشی می کرد چون پزشکی علاقه شخصی خودش نبود.

آرات به لیورپول می رود و بعد از مدتی بی سر و صدا به ایران باز می گردد و جذب باشگاه سپاهان می شود اما این باشگاه بعد از مدت کوتاهی از قطع همکاری با این کودک خبر می دهد، آن هم به دلیل اینکه فشار وارد شده به کودک منجر به بسته شدن صفحه رشد او در 10 سالگی شده است.

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف


منبع آرات یکی از بی شمار کودکانی است که از بدو تولد جلوی دوربین بوده تا 6 میلیون فالوئر چشم عضلات شکم بچه ای بدوزند که از کودکی شش تکه شده است! ما در اینستاگرام با نمونه های زیادی از این بچه ها مواجهیم، کودکی که در 5 سالگی جلوی دوربین می نشیند و باید مثل یک آمریکایی اصیل و با استرس سوالات مادر را با زبانی بیگانه پاسخ دهد، پسری که عدم علاقه اش به نواختن پیانو بارها در ویدیوهای منتشر شده از سوی خانواده نمایان شده اما همچنان والدین با بادی در غبغب از استعداد بی نظیر موسیقی فرزندشان صحبت می کنند و…

بخوانید:  مراسم قرعه کشی دومین دوره مسابقات والیبال جام پرچم در ارومیه برگزار شد

تقی ابوطالبی، روانشناس و عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان در گفت وگو با خبرنگار باشگاه جوانی خبرگزاری برنا با بیان اینکه 7 سال اول زندگی کودک زمان بروز استعدادها و توانمندی های اوست، گفت: 7 سال اول دوره سالاری و فرماندهی کودک است، در این دوره علاقه مندی ها و توانایی هایی کودک نمایان می شود و باید بر مبنای آن، شرایط را برای بهبود روند زندگی کودک فراهم کرد.

پسری که تنها 10 سال سن دارد اما با انجام حرکات آکروباتیک از کودکی توجه همه را به خود جلب کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه جوانی خبرگزاری برنا، طی چند هفته اخیر خبر بازگشت آرات به ایران، پسربچه ای که از او با عنوان نابغه ورزشی یاد می شود، سر و صداهای زیادی به همراه داشت.


آیا این خبر مفید بود؟

اما سوال اینجاست که والدین سرکوب گر برای داشتن فرزندی افتخار آفرین با جسم و روح او چه می کنند و افتخارات اینستاگرامی برای آن بچه به چه قیمتی تمام می شود؟ 

عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان هدف از تربیت را استخراج معادن وجودی کودک عنوان کرد و گفت: اگر در دو مرحله فوق موفق باشیم در مرحله سوم که زمان مشورت، انتخابگری و وزارت فرزندمان است، شاهد نتایج خوبی خواهیم بود.

این روانشناس در پایان تأکید کرد: بدون شک سوق دادن فرزندان به سمت مسیر باب میل والدین می تواند خسارات جسمی و روانی جبران ناپذیری را برای کودک و نوجوان و حتی جوان به همراه داشته باشد.

ابوطالبی بهترین سبک تربیت فرزند را سبک اقتدار منطقی دانست و افزود: در این سبک تربیتی باید به قلب ها نفوذ کرد و بر دل ها حکومت داشت، در فرمایش بزرگان ما هم راه تربیت از قلب ها می گذرد، در صورتی که اگر بخواهیم سبک تربیت استبدادی و یا رها شدگی را پیش ببرسم، نمی توانیم انتظار داشته باشیم تا فرزندمان به آن درجه از رشد و بالندگی برسد.

بخوانید:  اشتباهات داوری تاثیرگذار نبود/ توانایی بازگشت به مسابقه را داریم

وی افزود: اگر مرحله اول را که زمان شکوفایی بچه هاست به درستی طی کنیم، در 7 سال دوم که زمان فرمانبری کودک است، از ما تبعیت خواهند کرد چرا که در مرحله اول میدان عمل برای بروز استعدادهایشان باز بوده ست.