خدمات عدالت محور با رویکرد استعدادیابی ارائه شود

 فرج زاده با تاکید بر این موضوع که ارائه خدمات مردم محور در راس محورهای فعالیت سازمان فرهنگی شهرداری صدرا قرار دارد، اظهار داشت: در نظر داشته باشیم که شهر مظلوم صدرا از بسیاری زیرساخت ها محروم مانده است و با آسیب شناسی این موضوع چشم اندازی برای سازمان فرهنگی ترسیم شد تا در پرتو آن فرآیند خدمترسانی به شهروندان در حوزه های مختلف بهبود یابد.

او در بخش پایانی سخنانش با اشاره به اشراف و حمایت دکتر پرنیان از تمامی فعالیت های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری صدرا اظهار داشت: شهردار مردمی صدرا نگاه متوازنی به امور عمرانی و فرهنگی دارد و در پرتو این دیدگاه است که توانسته ایم با برخورداری از کادری متخصص در حوزه های مختلف فرهنگی و هنری فعالیت های چشمگیری را انجام دهیم. ساخت المان های مرتبط، پیش بینی توسعه زیرساختهای فعلی نظیر فرهنگسرا و سالن آمفیتئاتر و موارد مشابه از این دست هستند 

او با تقدیر از زحمات دکتر پرنیان شهردار مردمی صدرا خاطرنشان کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری فعالیت ها و خدمات باید به مردم گزارش داده شوند تا سبب امیدواری و امیدافزایی در جامعه شده و دسیسه ها و سم پاشی های دشمنان خنثی گردد.

او با اشاره به این موضوع که سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهر صدرا در اجرای برنامه های آیینی و ارزشی پیشرو است، اظهار داشت: این مجموعه با تلاش ها، پیگیری ها و مساعدت های دکتر پرنیان راه اندازی و با پیگیری های شهردار صدرا این مجموعه در وزارت کشور با ساختاری مستقل به سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی ارتقا یافت. هم اکنون شهرداری صدرا پس از کلانشهر شیراز تنها سازمانی در سطح استان است که دارای این ساختار می باشد. 


آیا این خبر مفید بود؟

این مقام مسئول با اشاره به این موضوع که یکایک کارکنان سازمان فرهنگی شهرداری صدرا دوره های آموزشی مرتبط را با موفقیت پشت سرگذاشته و در مسئولیت های محوله تخصص لازم را کسب کرده اند، اظهار داشت: با آسیب شناسی چالش هایی که وجود دارد نسبت به اولویت بندی برنامه ها اقدام شد و برای اقشار مختلف جامعه برنامه های متنوعی در دستور کار قرار گرفت.

او از ریاست سازمان فرهنگی شهرداری صدرا به عنوان نیرویی جوان، انقلابی و متخصص یاد کرد و افزود: رسالت هایی که برای مدیریت شهری برشمرده می شود، در زمره نیازهای اصلی جامعه قرار می گیرد و خدمت رسانی به مردم امری مقدس است.

بخوانید:  جنوب لبنان آماج حمله پهپادی رژیم صهیونیستی قرار گرفت

فرج زاده در ادامه با اشاره به نقش اطلاع رسانی در حوزه های محیطی گفت: برای چاپ بنر اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان طی دو سال گذشته توسط سازمان فرهنگی صدرا هزینه شده و در حوزه اطلاع رسانی یکصد و هشتاد کلیپ خبری و موشن گرافی و مواردی از این دست تولید شده است. در همین راستا معاونت فرهنگی شهرداری صدرا در کلیه بسترهای فضای مجازی هم حضور قدرتمند داشته و 25 هزار مخاطب اولیه را در قالب این فعالیت ها تحت پوشش قرار می دهد.

او از شناسایی و تجلیل از مدال آوران ورزشی در رشته های مختلف خبر داد و افزود: احداث پنج زمین چمن مصنوعی با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد تومان یکی از دستاوردهای شهرداری صدرا است که با پیگیری و تاکید شورای اسلامی شهر به بهره برداری رسیده که نقش ارزنده ای در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کاهش بزه کاری و تقویت نشاط اجتماعی دارد.

وی از برگزاری مسابقات مختلف هنری در رشته های مختلف خبر داد و افزود: نخستین جایزه ادبی شهرصدرا به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای ملی در حال برگزاری است و تاکنون آثار زیادی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است. همچنین اتاق فکر این جشنواره متشکل از هیات علمی برجسته دانشگاه ها و اساتید کشوری صاحب نام است.

 





فرج زاده امام جمعه را به عنوان پدر معنوی و محور اقدامات فرهنگی عنوان کرد و افزود: طبق فرمایشات رهبر حکیم انقلاب، ائمه جمعه به عنوان مسئول قرارگاه های فرهنگی هر شهر فعالیت دارند و تمامی ارگان های فرهنگی باید در اجرای فعالیت ها، هماهنگی لازم را با قرارگاه داشته باشند و ما خود را مکلف به این امر می دانیم.

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری صدرا در ادامه افزود: در تارنمای این سازمان برای تمامی طیف های سنی و اقشار مختلف جامعه مطالب جذاب و آموزنده ای گنجانده شده که تعداد بازدید هر یک از آنها در قسمت های مربوطه مشخص است.

تقدیر از پشتیبانی شهردار و شورای اسلامی شهر صدرا در امور فرهنگی

اطلاع رسانی در فضای مجازی و حقیقی

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، حجت الاسلام سید عباس موسوی در بازدید از سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری صدرا، فعالیت های این مجموعه را مایه امیدواری دانست و افزود: در عرصه خدمترسانی به مردم باید نگاه فراجناحی و فراگیری داشت و پاسخگوی نیازهای همه اقشار جامعه بود.

استقبال شهروندان از فعالیت های سازمان فرهنگی

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش خواستار برپایی جام های ورزشی در شهر جدید صدرا شد و اظهار داشت: جوانان مستعدی در این منطقه وجود دارند که با تشکیل تیم های ورزشی می توان آنها را از آسیب اجتماعی دور کرد و سرانه سلامت منطقه را افزایش داد.

بخوانید:  مشکل آبی شهر کرمان تا سال آینده برطرف می‌شود/ساخت ۱۷ هزار مسکن در دست انجام است

اطلاع رسانی خدمات برای شهروندان

تمرکز بر فعالیت های مردم محور 

توسعه زیرساخت های عمرانی به موازات مبانی فرهنگی

وی در ادامه اظهار داشت: این ارتقا درجه به تفویض اختیارات عملکردی منجر شده است که در پرتو آن می توان با حمایت ها و مصوبات خوب و سیاستگذاری شورای اسلامی شهر صدرا و کمیسیون فرهنگی این شورا، فعالیت های موثرتری را در راستای بهبود فرهنگ عمومی و پرداختن به مبانی ارزشی انجام داد.

فرج زاده با اشاره به این موضوع که شهرداری صدرا اعتباری بالغ بر دویست میلیون تومان برای احداث کافه کتاب اختصاص داده است، اظهار داشت: در راستای ترویج کتابخوانی بیش از 3500 جلد کتاب به کتابخانه های مجتمع های مسکونی و مساجد از سوی سازمان فرهنگی شهردای صدرا اهدا شده و ده هزار کتاب یک صفحه ای در ناوگان حمل و نقل عمومی، ادارات و کتابخانه ها منطبق بر ارتقا فرهنگ شهروندی توزیع شده است. 

او در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این موضوع که فعالیت های سازمان فرهنگی شهرداری صدرا در دوران سخت و جانفرسای کرونا هم تداوم داشت، تصریح کرد: نیروهای مردمی بسیج در دوران کرونا با پشتیبانی شهرداری صدرا گام های مهمی در راستای مبارزه با شیوع بیماری و یادآوری پروتکل های بهداشتی برداشتند که یکی از دستاوردهای آن برقراری ارتباط با بیش از 150 مجتمع مسکونی بود.

این مقام مسئول با تاکید بر این موضوع که تبیین فرهنگ ایثار و شهادت از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و در صدر برنامه های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری صدرا قرار دارد، اظهار داشت:  شناسایی خانواده معزز شهدا و برقراری ارتباط با جمعیت جانبازان، ایثارگران و یادگاران دفاع مقدس و ثبت اطلاعات 263 مورد از آنها در سامانه جمع آوری اطلاعات ایثارگران، یکی از دستاوردهای مهم ما در سازمان فرهنگی است.

در ادامه این مراسم رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری صدرا گزارشی از عملکرد این سازمان طی دو سال اخیر را ارایه کرد.

حجت الاسلام موسوی افزود: یکی از مولفه هایی که سازمان فرهنگی شهرداری صدرا در آن کارنامه درخشانی دارد به حوزه برقراری ارتباط با مردم و هم افزایی با دستگاه های مختلف باز می گردد.

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

بخوانید:  امین تارخ یک معلم بود



منبع

فرج زاده در ادامه از شناسایی مفاخر فرهنگی شهر صدرا و یاری گرفتن از آنها در حوزه های آموزشی و تدوین برنامه های فرهنگی خبر داد و افزود: امروزه در حوزه های میدانی، شناختی و معرفتی از ظرفیت اهالی فرهنگ و هنر بهره مند شده ایم و حضور این عزیزان باعث شده رویدادهای شهرداری صدرا به خصوص در اکوپارک مفتخر به میزبانی بیش از چهار، پنج هزار نفر از شهروندان شهر جدید گردد.

او از اختصاص اعتبار برای نکوداشت یاد شهدا خبر داد و خاطرنشان کرد: امروزه 74 مورد از خیابان ها و کوچه های صدرا مزین به نام مطهر شهدا شده است و تصاویر آنها با طراحی مناسب در اختیار خانواده های معزز آنها قرار گرفته و در سطح شهر نصب شد.المان ۷ شهید ملی در صدرا ساخته و نصب گردیده و بهسازی یادمان شهدای گمنام در ۲ فاز انجام شده است. وی در بخش دیگری از سخنانش با ارایه آمار کلی از فعالیت های سازمان فرهنگی افزود: در این مدت موفق به برپایی بیش از چهل مورد مراسم فرهنگی مذهبی و کتابخوانی شده ایم که با استقبال 43هزار نفری از سوی شهروندان مواجه شده است.

معاون شهردار صدرا از اختصاص اعتبار بیش از ششصد میلیون تومان برای ساماندهی یادمان شهدای گمنام خبر داد و افزود: به موزات فعالیت ها در حوزه گسترش مفاهیم ایثار و شهادت، 99 مورد مسابقه فرهنگی و ورزشی برگزار شده و در حوزه های عفاف و حجاب پشتیبانی از مساجد در دستور کار قرار گرفته است. همچنین یکهزار بسته معیشیتی با مشارکت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در میان اقشار کمتر برخوردار توزیع شد.

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری صدرا با تشریح برخی از فعالیت های این مجموعه اظهار داشت: با تلاش های صورت گرفته امروزه توانسته ایم پایگاه های مردمی را در مجتمع های مسکونی، مساجد، حسینه ها و تمامی محل هایی که تجمعات انسانی در آنها صورت می گیرد، فعالسازی کنیم و با بهره گیری از نیروهای مردمی با شهروندان ارتباط برقرار نماییم که در مسیر رویکرد فرماندهی ناحیه مقاومت امیرالمومنین ع و حضور هدفمند عزیزان بسیجی در عرصه های مختلف، یاری رسان ما بودند.

امام جمعه شهر جدید صدرا خواستار دراختیارگذاشتن امکانات شهرداری برای اقشار مختلف جامعه شد و افزود: فرایند استعدادیابی از اهیمت ویژه ای برخوردار است و باید در حوزه شناسایی توانمندی های جامعه به ویژه نسل جوان و نوجوان گام های استواری برداشت.