خطر مرگ را با خوردن این میوه به جان نخرید! 20 اردیبهشت 140322 خرداد 1402 از برنانیوز | پرینت مقدار اسیدهیدروسیانیک بیشتر در هستههای آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دوز مهلک اسید هیدروسیانیک ۰,۲۴-۰,۹۷ میلیگرم در هر لیتر خون است. ۱۴۰۲/۰۳/۲۲ ۱۹:۳۰:۰۰ | | کد خبر: ۱۴۸۴۵۸۰ ارسال به دیگران به گفته وی، هستههای آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو میتواند باعث مرگ شخص شود. تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است. مطابق با دادههای سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد. آیا این خبر مفید بود؟ نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف ارسال به دیگران هسته بعضی از میوهها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد. منبع به گزارش برنا؛ دکتر محمد ایهاب فواد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر اعلام کرد که هسته بعضی از میوهها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد. بخوانید: اعلام زمان ورود خرید جدید پرسپولیس به تهران