دستورالعمل های بهداشتی برای موکب‌داران اربعین

دستورالعمل های بهداشتی برای موکب‌داران اربعین





منبع

وی افزود: به عنوان مثال در صورت پخت‌وپز در موکب‌ها باید هرگونه پخت‌وپز در مکان‌هایی با شرایط بهداشتی و با استفاده از ظروف مناسب باشد. مسئولان توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر و کارت واکسن کرونا باشند. تزریق حداقل سه دُز واکسن کرونا و همچنین رعایت بهداشت فردی و استفاده از ماسک و دستکش در هنگام ارائه خدمت ضروری است.

احمدی‌زاده در پایان بیان کرد: تهویه مرتب موکب‌ها، عدم حضور و فعالیت موکب‌دارانی که دارای نشانه و علائم بیماری هستند، همچنین شست‌و‌شوی مرتب پتو، ملحفه و سایر اقلام فیزیکی مصرفی امری مهم است که انتظار می‌رود موکب‌داران رعایت کنند.