رهبرارکستر ملی گیلان:محدودیتی برای اجرای موسیقی نواحی مختلف قائل نیستیم

رهبر ارکستر ملی گیلان در ادامه تصریح کرد:‌ «با شیوع کرونا تقریبا تمام فعالیت‌های جمعی به حالت تعلیق درآمدند.اواخر سال ۱۴۰۰ با انتشار فراخوان عمومی جدید برای اطلاع علاقه‌مندانی که تمایل به حضور در این ارکستر داشتند و پس از برگزاری جلساتی با حضور اعضای هیئت مؤسس و همکاران و دوستان دیگری که در انتخاب نوازندگان ارکستر ما را همراهی کردند، این ارکستر فعالیت خود را از سر گرفت.»

رهبرارکستر ملی گیلان پس از اولین اجرا در رشت گفت:محدودیتی برای اجرای موسیقی نواحی مختلف قائل نیستیم

همچنین قطعاتی از موسیقی محلی گیلان اجرا شد. توجه به موسیقی بومی و اجرای آثار موسیقی نواحی مختلف ایران از دیگر اهداف این ارکستر است. در این بخش محدودیتی برای اجرای موسیقی مناطقِ دیگر قائل نیستیم اما مسلما موسیقی گیلان نقش پررنگ‌تری خواهد داشت.»

سعیدی راد افزود: «ارکستر ملی گیلان» در سال ۹۸ با انتشار فراخوان عمومی و مطابق با ساختار «ارکستر موسیقی ملی» تشکیل شد. هدف از تشکیل این ارکستر اجرای آثار ارکسترال مرتبط با « موسیقی ملی ایران» است و امکانی برای حضور و شناخت آهنگسازان و نوازندگان و بطور کل هنرمندان علاقه‌مند به این نوع موسیقی را فراهم می کند.

او فعالیت‌های اجرایی ارزشمندی را تاکنون به انجام رسانده است. همکاری با ارکستر ملی تهران در سال ۹۷، اپرای عروسکی شمس و مولانا (در نقش پدر مولانا) ، اپرای عروسکی حافظ (در نقش عبید زاکانی) از دیگر فعالیت‌های اوست. همچنین تاکنون در بیش از  ۳۰ آلبوم موسیقی همکاری داشته است. بواسطه‌ شناختی که از آقای علیشاپور داشتم از او برای همکاری با ارکستر ملی گیلان دعوت کردم.  شهاب روحانی نیز از خوانندگان با سابقه‌ی گیلانی است که سابقه‌ی همکاری با دوستان دیگرمان در ارکستر فیلارمونیک گیلان را هم داشت و برای مخاطبان -به‌خصوص مخاطبان گیلانی- چهره‌ی شناخته‌شده‌ای است.»

بخوانید:  مدال طلا بر گردن رستمی درخشید

998

انتهای پیام/





منبع

|

رهبرارکستر ملی گیلان:محدودیتی برای اجرای موسیقی نواحی مختلف قائل نیستیم

مرتضی سعیدی راد درباره تشکیل این ارکستر گفت: «فعالیت موسیقی ارکسترال در گیلان بصورتی که استمرار داشته باشد به اوایل دهه ۸۰ برمی گردد. در آن زمان عده‌ای از نوازندگان و علاقه‌مندان گرد آمدند و ارکستری را تشکیل دادند  که پس از فعالیت‌های اجرایی مختلف سمت و سوی مشخصی به خود گرفت و با عنوان ارکستر سمفونیک گیلان و پس از آن ارکستر فیلارمونیک گیلان به اجرای آثار آهنگسازان بزرگ موسیقی کلاسیک غرب می پرداخت. علاوه بر آن فعالیت های اجرایی دیگری نیز به شکل ارکسترال توسط ارکسترهای کوچک‌تری انجام می‌شد که استمرار نداشت و در واقع پروژه‌ محور بود.»

بخوانید:  قدردانی سپاهان از دست اندرکاران و تماشاگران دیدار دوستانه با زنیت