به دلیل این نگرانی های بهداشتی، تولید کنندگان شروع به استفاده از شیرین کننده های غیر مغذی برای شیرین کردن محصولات غذایی کردند. این شیرین کننده ها حاوی مقدار کمی کالری بوده و شامل شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام هستند.
به دلیل این نگرانی های بهداشتی، تولید کنندگان شروع به استفاده از شیرین کننده های غیر مغذی برای شیرین کردن محصولات غذایی کردند. این شیرین کننده ها حاوی مقدار کمی کالری بوده و شامل شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام هستند.
پژوهشگران دریافتند : شیرین کننده های غیر مغذی بیشتر به شیرینی ها اضافه می شوند. بستنی ها و بیسکویت های شیرین سریع ترین رشد را در دسته های غذایی دارند. گسترش استفاده از قندهای افزوده شده و سایر شیرین کننده ها در دهه گذشته به این معنی است که به طور کلی، عرضه مواد غذایی بسته بندی شده ما شیرین تر می شود.
|