روزانه چند قاشق غذا خوری شکر باید مصرف کرد؟

به دلیل این نگرانی های بهداشتی، تولید کنندگان شروع به استفاده از شیرین کننده های غیر مغذی برای شیرین کردن محصولات غذایی کردند. این شیرین کننده ها حاوی مقدار کمی کالری بوده و شامل شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام هستند.

انسان ها ترجیح تکاملی برای خوردن شیرینی دارند و از دیرباز غذاهای شیرین، مانند میوه و عسل منابع مهم انرژی برای اجداد ما بوده اند.

به گزارش برنا؛ در دنیای مدرن، غذاهای شیرین به راحتی و بسیار ارزان در دسترس هستند و به طور گسترده تبلیغات شده و امروزه بشر در حال مصرف بیش از حد قند در غذاها و نوشیدنی ‌ها است. باید در نظر داشت که مصرف بیش از حد قند افزوده خبر بدی برای سلامتی بوده و با چاقی، دیابت نوع ۲ و پوسیدگی دندان مرتبط است.

روزانه چند قاشق غذا خوری شکر باید مصرف کرد؟





منبع

پژوهشگران دریافتند : شیرین کننده های غیر مغذی بیشتر به شیرینی ها اضافه می شوند. بستنی‌ ها و بیسکویت‌ های شیرین سریع ‌ترین رشد را در دسته‌ های غذایی دارند. گسترش استفاده از قندهای افزوده شده و سایر شیرین کننده ها در دهه گذشته به این معنی است که به طور کلی، عرضه مواد غذایی بسته بندی شده ما شیرین تر می شود.

به گفته دانشمندان، توصیه می شود که مردان کمتر از ۹ قاشق چایخوری شکر در روز  و زنان باید کمتر از ۶ قاشق چایخوری شکر مصرف کنند. گفتنی است که تغییر استفاده از شکر افزوده در شیرین کننده ها به نوشیدنی های شیرین در نوشابه های گازدار و آب بطری رایج بوده و سازمان بهداشت جهانی در حال تدوین دستورالعمل هایی برای استفاده از شیرین کننده های غیر قندی است.

بخوانید:  گزارش خبرگزاری برنا از اولین سالگرد شهادت سردار کویر و هم‌قطارانش/دردِ فراقِ یار

تحقیقات نشان می‌ دهد که میزان قندهای اضافه شده و شیرین ‌کننده‌ های غیرمغذی در غذاها و نوشیدنی‌ های بسته ‌بندی شده در دهه گذشته رشد زیادی داشته است. این امر به ویژه در کشورهای با درآمد متوسط مانند چین و هند و همچنین در آسیا و اقیانوسیه از جمله استرالیا صادق است.

محققان به داده‌ های فروش بازار از سراسر جهان از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۹ نگاه کردند. در ادامه پژوهشگران دریافتند که حجم شیرین ‌کننده‌های غیرمغذی در نوشیدنی‌ ها به ازای هر نفر در سطح جهانی ۳۶ درصد بیشتر است و قند اضافه شده در مواد غذایی بسته بندی شده ۹ درصد بیشتر است.

|