وی میافزاید: «در گیاه توتفرنگی، سومین گلدهیها منجر به گلهای ضعیفی میشود اما در گلخانهای که از فناوری نانوحباب استفاده شده، سومین گلدهی هم منجر به گلهای بسیار قوی شده است.»
خبرگزاری برنا- گروه علمی و فناوری؛ مهندس اسدی، گلخانهدار توت فرنگی در استان قم در مورد تجربه استفاده از فناوری نانوحباب شرکت نانوفناوری سراج میگوید: «زمانی که وارد حوزه کار کشت توت فرنگی شدیم، اهمیت بهرهوری در بخش کشاورزی برای ما پررنگتر شد، بنابراین به سراغ استفاده از فناورینانو رفتیم که به ما در افزایش کارایی فرآیند کمک میکرد. نتایج نشان داده بود که استفاده از نانوحباب به رساندن مواد مغذی به گیاه و سالم ماندن ریشه کمک میکرد. ما نیز با استفاده از این فناوری رشد بهتر گیاه و افزایش کیفیت محصول را مشاهده کردیم. همچنین با بهرهگیری از فناوری نانوحباب، میزان استفاده از قارچکش در کشت محصول کاهش یافته است.»
وی میافزاید: «ما با استفاده از این دستگاه توانستیم میزان اکسیژن محلول را به ۲۰ ppm برسانیم در حالی که پیش از این، میزان اکسیژن محلول آب در حدود ۵ ppm بود. این افزایش اکسیژنرسانی به افزایش باردهی کمک زیادی کرده است. در ضمن خدمات پس از فروش و سرویسدهی این شرکت بسیار رضایتبخش بوده است.»